Libnet.ro
UNICEF

13:00

Efectul protestului din Parlament: regulamentul privind accesul va fi schimbat. Tariceanu: Aplicam regulile din Parlamentul European / Nu trebuie sa vina toti cameramanii peste noi, sa ne forteze sa dam declaratii

Hotnews Hotnews,
 Efectul protestului din Parlament: regulamentul privind accesul va fi schimbat. Tariceanu: Aplicam regulile din Parlamentul European / Nu trebuie sa vina toti cameramanii peste noi, sa ne forteze sa dam declaratii

Dupa protestul care a avut loc miercuri langa plenul Camerei Deputatilor, in timpul discursului sustinut de Viorica Dancila, cei din conducerea parlamentului din PSD si ALDE vor noi reguli de acces pentru invitati, dar si pentru presa. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca se incearca de catre cei de la opozitie sa se transforme parlamentul in Piata Matache si propune modelul Parlamentului European in ceea ce priveste regulile. continuă pe Hotnews

Jurnalist german, ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei . Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept sa participe

Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei, la care s-au adunat mii e oameni pentru a cere demisia Guvernului. Colegul nostru, jurnalistul german Paul Arne Wagn.

Tariceanu, reactie dupa protestele din Parlament: Manifestari de tip fascist, nici in Ucraina nu se intampla asta

Calin Popescu Tariceanu compara protestele de miercuri, din Parlament, cu situatia din Ucraina, spunand ca nici acolo, unde se iau la bataie, nu se intampla asa ceva. Liderul ALDE i-a criticat.

Calin Popescu Tariceanu despre protestul din Parlament: Am retrait contramanifestatia organizata de FSN cu muncitori de la IMGB

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat miercuri protestul de pe holurile din Parlament. Am retrait pentru cateva minute ziua de 28 ianuarie 1990 cand la initiativa partidelor istorice PNL si PNTCD solicitasem sa avem o intalnire cu reprezentantii noii puteri de la Bucuresti, adica a FSN-ului.

Tariceanu, ACUZATII la adresa PRESEI dupa scandalul din Parlament: Nu trebuie sa vina toti cameramanii peste noi, sa ne imbranceasca, sa ne forteze sa dam declaratii (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit joi despre modificarea regulamentului de acces in Parlament dupa ce, cu o zi inainte, pe holurile Legislativului au avut loc proteste in timpul unui discurs.

Tariceanu anunta MASURI RADICALE impotriva protestatarilor din Parlament: Eu nu voi inchide ochii, sunt manifestari de tip fascist (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu promite masuri dure impotriva protestatarilor care intentioneaza sa faca scandal in Parlament. Seful Senatului a criticat initiativa USR de miercuri, partidul care i-a invitat pe.

Secretarul general PSD, despre protestatarii din Parlament: Oriunde n lumea civilizata i luau cu dubele

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, s-a aratat deranjat de protestatarii de pe holurile Parlamentului, declarand iritat ca oriunde in lumea civilizata erau luati cu dubele. 10 persoane i-au huiduit pe Liviu Dragnea si Viorica Dancila, in momentul cand seful PSD si premierul au iesit din sala de plen a Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )