Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plang de diminuarea bugetelor: Sa revina la salarii de bun simt

Antena3 Antena3,
Un lider ALDE, mesaj pentru primarii care se plang de diminuarea bugetelor: Sa revina la salarii de bun simt

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, le-a sugerat luni primarilor care reclama faptul ca va scadea foarte mult venitul la bugetul local sa revina la salariile de bun-simt, sa dramuiasca banii si sa nu. continuă pe Antena3

Lider ALDE: Primarii care se plang de scaderea bugetelor sa renunte la chiolhane si focuri de artificii

Presedintele ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca primarii care se plang de diminuarea bugetelor locale sa revina la salarii de bun simt si sa aiba grija de banul public renuntand la chiolhane si focuri de artificii.

Mesajul lui Godina pentru romanii care iau apararea politicienilor haituiti de DNA

Politistul-scriitor Marian Godina a transmis luni un mesaj tuturor romanilor care, pe Facebook, iau apararea politicienilor vizati de procurori. Cunoscutul agent ii indeamna pe acestia ca,.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatari

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. intrebat ce.

Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale. Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat

Topul celor mai mari restante la bugetele de asigurari sociale e dominat de firme de stat cu datorii istorice uriase, potrivit cifrelor oficiale ale ANAF, consultate de HotNews. ro. Aceste companii, detinute de guvern, ministere sau institutii locale, au datorii istorice de miliarde de lei, acumulate in timp. Compania Nationala a Huilei are datorii de 3,7 miliarde de lei, aproape un miliard are Societatea pentru inchiderea minelor, CFR RA are 600 milioane de lei. Reamintim ca ministrii Guvernului Tudose au anuntat ca vor schimba legea, astfel incat neplata asigurarilor sociale sa fie infractiune pedepsita cu inchisoarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )