Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lovitura pentru guvernul DANCILA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre planurile instaurarii DICTATURII in Romania! Macelul aplicat de jandarmi confirma TOTUL

B1 B1,
Lovitura pentru guvernul DANCILA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre planurile instaurarii DICTATURII in Romania! Macelul aplicat de jandarmi confirma TOTUL

Dupa recentele proteste impotriva actualei guvernari PSD-ALDE, reprimate de jandarmerie, senatorul liberal Florin Citu identifica o asemanare intre discursul regimului iliberal de la Ankara si cel rostit de. continuă pe B1

O noua lovitura pentru Guvernul Dancila! Documentul-bomba trimis de Klaus Iohannis dupa proteste

Antena 3 prezinta documentele trimise de Klaus Iohannis duminica dimineata, dupa protestele violentele din Piata Victoriei, catre Ministerul Apararii. Documentele contin modul de desfasurare a.

LOVITURA pentru Guvernul Dancila! O noua CRIZA apare la orizont: Cheltuielile din sectorul public vor atinge maxime ISTORICE

Ponderea cheltuielilor de personal din sectorul public in produsul intern brut si in total cheltuieli bugetare este proiectata sa atinga maxime istorice in 2018, avertizeaza Consiliul fiscal CF) intr-un.

Gigi Becali, DEZVALUIRI INCENDIARE despre Simona Halep: MA ROG iN LACRIMI pentru ea. CE A PATIT sportiva noastra

Gigi Becali a povestit, luni, ca a urmarit finala Simonei Halep de la Montreal in paralel cu meciul FCSB de la Medias. El a dezvaluit ca s-a rugat pentru liderul WTA, asa cum face, de obicei, pentru echipa pe.

Procurorul militar care a fost pe 10 august in Piata Victoriei, dezvaluiri incendiare: Eram acolo in drum spre casa

Locotenent-colonelul Bogdan Pirlog, procuror militar la Parchetul Militar Bucuresti, cel despre care Jandarmeria sustine ca a fost in Piata Victoriei pe 10 august, a venit cu precizari despre acea.

Roger Federer SOCHEAZA! DEZVALUIRI INCENDIARE dupa ce un tenismen a recunoscut, dupa retragere, ca e HOMOSEXUAL

Marele campion Roger Federer a vorbit despre situatia ciudata din tenisul masculin, provocata de faptul ca niciun jucator gay nu si-a recunoscut orientarea sexuala in timp ce era in activitate. Reactia.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP! I-a spus ADIO definitiv! Motivul ULUITOR pentru care a fost parasita

Noi detalii despre plecarea antrenorului Andrei Pavel din stafful Simonei Halep au iesit la suprafata. Acesta spera sa devina antrenorul principal al numarului unu mondial. Sperantele sale au fost alimentate de ne.

LOVITURA pentru Petre Daea: O noua EPIDEMIE ameninta Romania, dupa DEZASTRUL provocat de pesta porcina

In plin scandal generat de dezastrul provocat de pesta porcina africana, o noua epidemie pare aproape sa loveasca Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a.

LOVITURA pentru CARMEN DAN: Ar putea fi AUDIATA dupa reprimarea PROTESTELOR! Reuniune de urgenta la PARLAMENT

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi a adresat luni Comisiei pentru Aparare din Camera Deputatilor o solicitare de reunire urgenta pentru audierea sefilor din Jandarmerie, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si a .

Comisar european, AVERTISMENT DUR pentru Guvernul Romaniei in privinta Legilor Justitiei

Comisarul european pentru justitie, Vera Jourova, a solicitat Guvernului Romaniei sa reconsidere legislatia recenta privind sistemul judiciar. intr-un interviu pentru Die Welt, Jourova a avertizat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )