Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban se ROAGA de UDMR pentru motiunea de cenzura: Nu mi se pare normal sa stea alaturi de Liviu Dragnea, sa-i acorde in continuare un cec in alb

B1 B1,
Ludovic Orban se ROAGA de UDMR pentru motiunea de cenzura: Nu mi se pare normal sa stea alaturi de Liviu Dragnea, sa-i acorde in continuare un cec in alb

Liderul PNL, Ludovic Orban, cauta in continuare aliati pentru motiunea de cenzura impotrivia Guvernului PSD-ALDE. El spune ca a purtat discutii cu UDMR si asteapta o decizie a Uniunii in legatura cu votul. continuă pe B1

Ludovic Orban:Asteptam o pozitionare din partea UDMR privind motiunea de cenzura. Uniunea a fost avertizata de PPE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Suceava, ca a purtat discutii cu UDMR si asteapta o decizie a Uniunii in legatura cu votul la motiunea de cenzura, transmite Agerpres.

Liberalii cauta aliati pentru motiunea de cenzura. Orban: Am discutat si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a declarat vineri ca a purtat discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor despre sustinerea motiunii de cenzura insa a evitat sa spuna care este concluzia discutiei, mentionand doar ca daca era.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, sambata, despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila si sansele acesteia de reusita. Orban a precizat ca negocierile liberalilor cu celelalte.

Ludovic Orban: Domnul RUDOTEL Toader trebuie sa recunoasca public ca a primit MITA!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa provoace un nou cutremur pe scena politica, dupa denuntul depus impotriva premierului Viorica Dancila. Orban afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Ludovic Orban sare in apararea lui Iohannis: E in regula ca presedintele a indemnat oamenii sa iasa in strada

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, duminica, despre protestele antiguvernamentale din strada din ultimele zile. El a spus ca le sustine, dar ca nu va mai participa la astfel de manifestatii, pentru a nu lasa.

Ludovic Orban, despre decizia de invalidare a alegerilor din Chisinau: O decizie PROFUND ABUZIVA de a CALCA iN PICIOARE actul de vointa al cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, sambata, la criza politica de la Chisinau provocata de invalidarea alegerilor locale pentru Primaria capitalei Republicii Moldova si a mandatului obtinut de Andrei.

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )