Libnet.ro
UNICEF

15:17

Marcel Ciolacu spera ca majorarea pensiilor va fi votata de PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independenti

B1 B1,
Marcel Ciolacu spera ca majorarea pensiilor va fi votata de PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independenti

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor sper ca reprezentantii PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independeti vor vota marti, 22 septembrie, cresterea punctului de pensie cu 40%, scrie Agerpres. Vom. continuă pe B1

PSD voteaza marti cresterea pensiilor cu 40%, desi liberalii avertizeaza ca suma necesara nu exista in buget. Marcel Ciolacu: Opriti-va din furat si veti avea bani

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca parlamentarii social-democratii vor vota in sedinta plenului de marti pentru majorarea pensiilor cu 40%, asa cum prevede legea. Ciolacu a transmis ca liberalii.

MARCEL CIOLACU: Ramanem consecventi, vom vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca social-democratii raman consecventi, iar marti vor vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii.

Marcel Ciolacu: Ramanem consecventi. Maine vom vota in Parlament cresterea pensiilor cu 40%, conform legii

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va ramane consecvent si va vota in plenul reunit de marti al Parlamentului pentru cresterea pensiilor cu 40%, conform legii. Liderul social-democratilor a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban i-au umilit destul pe pensionari si e momentul sa se opreasca. Orice guvern normal la cap isi respecta seniorii, nu isi bate joc de ei, mai spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre adoptarea modificarilor la rectificarea bugetara in sensul cresterii pensiilor cu 40%: incercam sa vorbim cu parlamentarii, astfel incat sa avem voturile necesare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca saptamana viitoare PSD va incerca sa obtina sprijinul unei majoritati parlamentare pentru modificarea proiectului de rectificare bugetara.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

MARCEL CIOLACU: in acest moment, este un dezastru ce se intampla in agricultura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in prezent, este un dezastru ceea ce se intampla in agricultura, productia de anul acesta fiind la jumatate la toate produsele cu care Romania se clasa in fruntea Europei in ultimii trei ani, iar cei mai multi dintre fermieri nu au bani sa reinfiinteze culturile pentru urmatorul ciclu agricol.

MARCEL CIOLACU: Am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majoritati in consiliile judetene si locale

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu anunta ca a semnat cu Victor Ponta un acord post-electoral, in baza caruia PSD si Pro Romania vor putea constitui majoritati in consiliile locale si judetene dupa alegerile din 27 septembrie.

Marcel Ciolacu: Ne-am asumat ca vom avea cel mai mare numar de alesi locali la aceste alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca partidul pe care il conduce si-a asumat ca dupa alegerile locale va avea cel mai mare numar de alesi locali din Romania. Social-democratii au incheiat recent un.

Marcel Ciolacu: Sa nu mai vina domnul Barna sa-l injure in Parlament pe Orban, ca-l sustine! Daca vrea, sa ma anunte, doar un sms sa-mi dea! Dom-le, depune motiunea!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ar depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban in situatia in care presedintele USR, Dan Barna, ar fi dispus sa sustina, alaturi de parlamentarii USR, demersul PSD.

Marcel Ciolacu: Am semnat cu Victor Ponta un acord de crearea de majoritati la consiliile judetene, consiliile locale, un fel de acord post electoral

Marcel Ciolacu,presedintelePSD a declarat, sambata, in cadrul conferinteide presa sustinuta la Pitesti ca nu vaconditiona formarea dealiante in primarii si consilii locale.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )