Libnet.ro
UNICEF

08:15

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Antena3 Antena3,
Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna. continuă pe Antena3

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Dancila, anunt de ultima ora: Daca presedintele nu va veni cu nominalizarea ministrilor sau cu o explicatie, singura solutie este sa mergem la CCR

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu ii va numi pe noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor sau nu va veni cu o explicatie, singura solutie.

Tudorel Toader, lovitura pentru Klaus Iohannis: Este gata sesizarea CCR. Nu presedintele decide remanierea

Ministrul Justititiei, Tudorel Toader, a facut un anunt de ultima ora de la Bruxelles si prezentat in emisiunea Punctul de intalnire. Ma puteti intreba daca am redactat draftul de sesizare? Da. Ce se.

Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Klaus Iohannis, anunturi importante in scandalurile momentului

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Proiectul Romnia Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, rezultatele proiectului Romania Educata initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Proiectul Romania Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ce lege extrem de asteptata a promulgat Klaus Iohannis. MAI va putea cumpara multe elicoptere

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta privind achizitia de elicoptere si simulatoare de zbor de catre Ministerul Afacerilor Interne, se arata intr-un comunicat de.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind desecretizarea protocoalelor dintre Parchete si SRI

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea privind desecretizarea protocoalelor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Actul normativ a fost adoptat la.

Klaus Iohannis ataca la CCR declasificarea protocoalelor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la CCR declasificarea protocoalelor secrete dintre SRI si intitutiile din Justitie. Textul integral al sesizarii poate fi citit AICI O miscare similara au anuntat si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )