Libnet.ro
UNICEF

11:16

Norica Nicolai si trucajele. Ce a incercat sa faca in 2006 pe vremea cand era parlamentar

Adevărul Adevărul,
Norica Nicolai si trucajele. Ce a incercat sa faca in 2006 pe vremea cand era parlamentar

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a declarat vineri, aflata la un eveniment in judetul Gorj, ca imaginile cu jandarmi lovind persoane care tineau mainile ridicate deasupra capului, la protestul din 10 august,au fost trucate. Nicolai nu este, insa, straina de trucaje, in 2006, cand era parlamentar PNL aflandu-se in mijlocul unui scandal iscat din cauza nepoatei sale care a votat o lege in locul altui parlamentar, aceasta nefiind demnitar. continuă pe Adevărul

Norica Nicolai si trucajele. Ce a incercat sa faca in 2006, pe vremea cand era parlamentar

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat vineri, aflata la un eveniment in judetul Gorj, ca imaginile cu jandarmi lovind persoane care tineau mainile ridicate deasupra capului, la protestul din 10 august,au fost trucate. Nicolai nu este, insa, straina de trucaje. in 2006, cand era parlamentar PNL, s-a aflat in mijlocul unui scandal iscat din cauza nepoatei sale care a votat o lege in locul altui parlamentar, desi nu era demnitar.

Norica Nicolai (ALDE): Imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate (VIDEO)

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai este de parere ca sunt trucate imaginile cu jandarmii care lovesc protestatarii cu mainile ridicate. Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii.

Norica Nicolai (ALDE): Imaginile cu jandarmii care LOVESC oameni cu mainile ridicate au fost TRUCATE (VIDEO)

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai este de parere ca sunt trucate imaginile cu jandarmii care lovesc protestatarii cu mainile ridicate. Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii.

Norica Nicolai, avocatul Jandarmeriei: Imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu minile ridicate au fost trucate. Pot sa fiu de acord cu orice, dar nu cu violenta si injuriile la adresa oamenilor legii

Europarlamentarul Norica Nicolai sustine ca imaginile care surprind interventia violenta a jandarmilor de la protestul din 10 august ar fi fost trucate, adaugand ca poate fi de acord cu orice dar nu cu violenta si injuriile aduse oamenilor legii, relateazaAdevarul.

Europarlamentarul Norica Nicolai: Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate

Declaratie uluitoare a europarlamentarului ALDE Norica Nicolai. Ea sustine ca imaginile cu jandarmi filmati in timp ce au lovit oameni care tineau mainile ridicate, in semn de non-violenta, au fost trucate. Desi sustine acest lucru, ea se contrazice in.

Sora, reactie la Norica Nicolai: Azi avem cu totii telefoane, imagini si zeci de filme ce nu pot fi ascunse, nici falsificate

Mihai Sora a reactionat, vineri, la declaratiile Noricai Nicolai, care a spus ca inregistrarile de la proteste ar putea fi trucate, precizand ca, la momentul actual, toata lumea poseda telefoane mobile si aparate astfel ca e greu de crezut ca anumite imagini mai pot fi falsificate sau distruse, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )