Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL primeste alti patru deputati din partidul lui Tariceanu

Hotnews Hotnews,
 PNL primeste alti patru deputati din partidul lui Tariceanu

Patru deputati, fosti membri ALDE au anuntat marti, ca se afiliaza grupului parlamentar al PNL. Anuntul celor patru vine in contextul in care PNL si-a deschis portile si coopteaza pe banda rulanta parlamentari, alesi locali si primari de la toate formatiunile politice. 10 deputati si senatori si sapte alesi locali de la alte partide politice s-au inscris in ultima perioada in PNL. PNL continua racolarile in teritoriu de la PSD si partidul lui Ponta. continuă pe Hotnews

Candidatul cu patru picioare din Rennes. O pisica va candida la alegerile locale din Franta

Partidul de stanga La France Insoumise a anuntat ca o pisica va fi pe lista sa electorala Rennes en commun pentru a promova drepturile animalelor. Deocamdata, animalul poarta numele de Rec, dar va adopta un pseudonim uman pentru a-si gasi locul pe listele folosite la vot, relateaza Mediafax.

Brutaria din Ditrau va angaja, pe langa cei trei srilankezi, patru brutari din Nepal

Brutaria din comuna Ditrau, judetul Harghita, unde lucreaza trei angajati din Sri Lanka va angaja inca patru brutari din Nepal, acestia urmand sa soseasca in Romania peste o luna, a declarat patronul societatii comerciale, pentru Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )