Libnet.ro
UNICEF

23:00

PSD, ALDE si Pro Romania pun bete in roate PNL. Opozitia nu va merge la votul de investitura al guvernului Orban II

Antena3 Antena3,
PSD, ALDE si Pro Romania pun bete in roate PNL. Opozitia nu va merge la votul de investitura al guvernului Orban II

PSD, ALDE si Pro Romania vor boicota votul de investitura al noului guvern si nu vor participa la sedinta, punandu-le bete in roate liberalilor. continuă pe Antena3

ALDE, PSD si PRO Romania, boicot in Parlament la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si pana acum si de parlamentarii PRO Romania.

Seful PNL Buzau, care era candidat al partidului pentru primarie, a trecut la Pro Romania

Seful organizatiei municipale PNL Buzau Constantin Ionescu a anuntat luni seara pe Facebook ca nu pot fi moneda de schimb si ca se inscrie in Pro Romania. Acesta este nemultumit de liderul organizatiei judetene PNL Buzau, Cristi Romanescu, pe care il acuza dea intelegeri subterane cu PSD.

Liderul PSD Suceava: E posibil sa sustinem candidatul Pro Romania la Primaria Suceava

PSD Suceava ar putea sustine pentru functia de primar al municipiului resedinta un candidat comun cu Pro Romania, dar in prezent se prelucreaza datele unui sondaj comandat de partid privind desemnarea unui candidat social-democrat, in care au fost masurati liderul organizatiei municipale, Dan Cusnir si fostul prefect Mirela Adomnicai, a declarat, intr-o conferinta de presa, sambata, liderul judetean al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, potrivit Agerpres.

Alegeri locale 2020. PSD ar putea sustine pentru Primaria Suceava un candidat de la Pro Romania

Alegeri locale 2020. Conducerea PSD Suceava ar putea sa sustina pentru functia de primar al municipiului Suceava un candidat comun cu Pro Romania.

Pro Romania ii cere presedintelui Iohannis sa numeasca alt prim-ministru

Pro Romania ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa faca o noua nominalizare pentru functia de prim-.

Pro Romania ii cere presedintelui sa faca o noua nominalizare pentru functia de prim-ministru

Pro Romania ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa faca o noua nominalizare pentru functia de prim-ministru.

Raluca Turcan arunca pisica in curtea PSD: Obiectivul lor e sa puna bete-n roate PNL

Raluca Turcan, vicepremierul demis, acuza PSD ca ii impiedica pe liberali sa guverneze si ii avertizeaza pe social-democrati ca exista solutii pentru orice tip de blocaj.

Boicot pentru a nu se ajunge la anticipat: ALDE se alatura PSD si Pro Romania si nu va participa la votul din Parlament

ALDE se alatura demersul de boicotare a votului din Parlament din 24 februarie pentru investirea guvernului Orban II, demers initiat de PSD si la care a aderat si Pro Romania. Prin urmare, sansele ca sedinta.

Tariceanu, dupa ce parlamentarii ALDE au plecat pe capete: Nu tin pe nimeni cu forta. Si de la Pro Romania au plecat si nu s-a intamplat nimic

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a comentat vineri situatia din interiorul partidului sau, in contextul in care numerosi membri au pelcat catre alte formatiuni. Tariceanu a subliniat ca nu tine cu forta pe nimeni, si a aratat cu degetul spre Romania, afirmand ca si de acolo au plecat parlamentar. S-a intamplat ceva cu partidul? Nu s-a intamplat nimic, a adaugat liderul ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )