Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: PNL continua sezonul racolarilor. Orban a primit in partid patru parlamentari din ALDE

Adevărul Adevărul,
Surse: PNL continua sezonul racolarilor. Orban a primit in partid patru parlamentari din ALDE

Dupa ce saptamana trecuta au aparut informatii ca PNL a recrutat zeci de primari de la alte partide politice, acum liberalii au deschis usile si pentru parlamentari. Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat azi in sedinta Biroului Executiv ca patru deputati de la ALDE s-au inscris in formatiune. De cealalta parte, presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu priveste cum partidul sau se faramiteaza pe zi ce trece, si ii face apropouri lui Orban. continuă pe Adevărul

PNL continua racolarile in teritoriu de la PSD si partidul lui Ponta. Parlamentari, primari, viceprimari si consilieri judeteni - lista transferurilor Filiala PNL Olt se largeste si se intareste!

Parlamentari, primari, viceprimari si consilieri judeteni de la toate partidele, in special de la PSD si de la formatiunea lui Victor Ponta, sunt cooptati de liberali. La Slatina, 40 de membri ai organizatiei PRO Romana au trecut cu arme si munitii in tabara liberalilor. La Cluj, 18 primari PSD se pregateau sa se inscrie in PNL, dar negocierile s-au blocat la interventia presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

PNL continua racolarile la nivel local

Aproximativ 40 de membri ai organizatiei PRO Romania s-au alaturat PNL Slatina. Printre acestia se numara Cristina Tomirea, fost presedinte al organizatiei de femei PSD Olt si apoi coordonatoare Pro Romania, filiala Olt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )