Libnet.ro
UNICEF

07:46

Tariceanu vrea sa PUNA BATISTA PE TAMBAL dupa REPRESIUNEA Jandarmeriei: Vad ca unii continua sa puna paie pe foc...

B1 B1,
Tariceanu vrea sa PUNA BATISTA PE TAMBAL dupa REPRESIUNEA Jandarmeriei: Vad ca unii continua sa puna paie pe foc...

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se arata. ingrijorat de divizarea romanilor in contextul interventieibrutale comise de jandarmi la protestul de vineri din Piata. continuă pe B1

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )