Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe probleme pentru Tariceanu: ALDE ar putea sa ramana si fara dreptul de a folosi numele si sigla (VIDEO)

B1 B1,
Tot mai multe probleme pentru Tariceanu: ALDE ar putea sa ramana si fara dreptul de a folosi numele si sigla (VIDEO)

Inca o lovitura dura pentru Calin Popescu Tariceanu!. Dupa scorul dezastruos de la europarlamentare si iesirea de la guvernare, acum, ALDE nu mai are voie nici sa foloseasca numele si sigla pentru ca nu mai. continuă pe B1

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica. Principalele cauze

Pierderile unei singure institutii de invatamant pot ajunge la sute de mii de euro, iar refacerea unei retele si recuperarea datelor poate dura chiar si jumatate de an. Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania, arata studiul unei companii de securitate.

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate: pierderi de sute de mii de euro

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. In ultimii ani, tot mai multe scoli se.

SONICWALL: Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. in ultimul an, mai mult de 80% dintre scolile care au abordat echipa SonicWall din Romania s-au plans de probleme majore intampinate in accesarea Internetului si securizarea retelelor WiFi in anul scolar precedent.

Dezastru pentru Tariceanu: Cinci deputati urmeaza sa DEMISIONEZE din ALDE

Deputatul Alexandru Baisanu, recent exclus din ALDE, a declarat, luni, ca alti cinci colegi de partid urmeaza sa demisioneze. Astfel, Tariceanu ar putea ramane fara grup la Camera Deputatilor, asa cum.

Scoli iNCHISE in mai multe orase din Bacau. O avarie la reteaua operata de baronul PSD Felix Stroe a lasat locuitorii fara apa de cateva zile

Toate scolile din orasele Onesti si Tg. Ocna, judetul Bacau, au fost inchise, luni, din cauza lipsei apei, anunta Prefectura Bacau, potrivit g4media. ro. Avariile tot mai dese la reteaua de apa au adus ora.

Noi probleme pentru Mario Iorgulescu! Nu mai are scapare dupa ce l-a ucis pe Dani Vicol

Mario Iorgulescu are noi probleme dupa accidentului de circulatie in urma caruia a ucis un tanar de 24 de ani. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu este amenintat de varul barbatului care si-a pierdut viata. Acesta se afla in inchisoare si, potrivit unor surse, are de gand sa se razbune.

De ce tehnologiile de recunoastere faciala devin tot mai controversate in tara occidentala care le foloseste cel mai mult

De cativa ani politia din Marea Britanie investeste tot mai mult in soft-uri de recunoastere faciala si tot mai des pot fi vazute dubele albe unde imaginile sunt procesate pentru a se decide ce persoane suspecte vor fi legitimate. insa chiar si o tara atat de obisnuita cu camerele de supraveghere incepe sa-si puna intrebari presante despre tehnologia de face recognition: este folosita legal, incalca dreptul la intimitate, are inca erori, s-a exagerat cu implementarea ei? Politia spune insa ca tehnologia este foarte utila in depistarea celor care au de gand sa comita atentate teroriste.

Dan Petrescu: Trebuia sa marcam mai multe goluri, Billel nu a fost concentrat. in prima repriza a mai fost un penalti clar

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa victoria din meciul cu Lazio Roma, scor 2-1, ca formatia sa ar fi trebuit sa inscrie mai multe goluri, insa Billel Omrani nu a fost concentrat.

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate: blocuri de 35 de etaje la Razoare, cartier rezidential in Padurea Baneasa, imobil de 6 etaje langa Piata Rosetti, in locul unei case de 160 de ani

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat in sedinta de marti mai multe proiecte imobiliare controversate. Printre acestea se numara un cartier de blocuri cu pana la 35 de etaje in zona intersectiei Calea 13 Septembrie cu Sos. Progresului, un cartier rezidential in Padurea Baneasa, cladiri de 12 etaje langa cimitirul Belu, trei blocuri cu 7 etaje si doua blocuri cu 12 etaje pe str. Gheorghe Titeica nr. 109-119, in spatele bulevardului Barbu Vacarescu, intr-o zona de case. in plus, s-a aprobat construirea unui bloc cu inaltimea maxima de 6 etaje, in centrul orasului, langa Piata CA Rosetti, zona protejata, in locul unei case cu o vechime de 160 de ani, demolata in 2010.

Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni din tara. Afla zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, mai multe avertizari de CodGalben de vant puternic, valabile in mai multe judete din tara. Potrivit ANM, vantul va bate cu 50-65 kmh, iar in zonele de munte chiar si cu 100 kmh. Avertizarile vor fi valabile pana in ora 14:00.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )