Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie

Adevărul Adevărul,
USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie

Reprezentantii USR au transmis ca rectificarea bugetara adoptata marti de Parlament, cu modificarile toxice introduse de PSD-ALDE, vor duce Romania intr-o criza economica, in pofida eforturilor depuse pentru a fi evitata o astfel de situatie. Sursa citata adauga ca ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie. continuă pe Adevărul

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna fie taxe mai mari, fie imprumuturi, deficit si inflatie

USR spune ca rectificarea bugetara adoptata marti cu modificari toxice introduse de PSD-ALDE arunca Romania intr-o noua criza economica si va insemna fie taxe mai mari sau mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie.

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )