Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varujan Vosganian: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat. Fiecare partid porneste pe drumul sau

B1 B1,
Varujan Vosganian: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat. Fiecare partid porneste pe drumul sau

Varujan Vosganian, vicepresedinte si purtator de cuvant al ALDE, a anuntat ca alianta electorala cu Pro Romania s-a incheiat duminica, dupa primu tur al alegerilor prezidentiale. Astazi duminica,. continuă pe B1

Varujan Vosganian, anunt-bomba dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat

VicepresedinteALDE Varujan Vosganian a anuntat in direct la Antena 3 ca alianta electorala cu Pro Romania a luat sfarsit dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Astazi, alianta noastra.

Haos in Pro Romania: Suspendat din Pro Romania, Sorin Cimpeanu este in continuare co-presedinte al Aliantei Electorale Un Om, formata cu ALDE

Situatie halucinanta in partidul lui Victor Ponta. Sorin Cimpeanu este unul dintre parlamentarii Pro Romania suspendati din partid dupa ce au votat guvernul Orban. Cu toate acestea, el ocupa in continuare.

Victor Ponta, izolat in Pro Romania. Mihai Tudose poate duce partidul la disolutie

Ies la iveala adevaruri nestiute din culisele partidului Pro Romania. Victor Ponta ar fi izolat in cadrul formatiunii, pe cand Mihai Tudose ar putea duce partidul la disolutie. Victor Ponta, izolat in Pro Romania Partidul Pro Romania, la carma caruia se afla Victor Ponta, a fost format in mod exclusiv din traseism, pentru ca la .

Blocaj in Pro Romania, Ponta pus la zid, Diaconu picat la mijloc

Razboiul dintre europarlamentarul Mihai Tudose si liderul Pro Romania, Victor Ponta, il are drept vi.

Pro Romania pierde 600 de membri, care se vor alatura Ecologistilor. Este a doua lovitura pentru Victor Ponta, in mai putin de o saptamana

Victor Ponta primeste o noua lovitura din partea propriului partid, in conditiile in care nu mai putin de 600 de membri Pro Romania au parasit formatiunea si s-au alaturat Partidului Ecologist.

Adevarul: Pro Romania, la un pas de disolutie. Cu ce partide negociaza Mihai Tudose si Daniel Constantin

Pro Romania e la un pas de disolutie, dupa ce Victor Ponta le-a interzis parlamentarilor sa voteze investirea Guvernului Orban. Desi a pus umarul la demiterea Guvernului Dancila, votand motiunea de cenzura,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )