Libnet.ro
UNICEF

14:15

Varujan Vosganian, de la ora 12.00, la Adevarul Live. Ce ministri va avea ALDE in Guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
Varujan Vosganian, de la ora 12.00, la Adevarul Live. Ce ministri va avea ALDE in Guvernul Dancila

Varujan Vosganian, deputat ALDE, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre formarea Guvernului Dancila, propunerile ALDE pentru functia de ministru, dar si despre colaborarea cu PSD. continuă pe Adevărul

Cum ii va afecta pe elevi valul de schimbari adoptate de Ministerul Educatiei. Raspund specialistii la Adevarul Live incepand cu ora 13.00

In ultima perioada, Ministerul Educatiei a adoptat mai multe acte normative cu referire la invatamantul preuniversitar. Cum si in ce masura ii vor afecta acestea pe elevi ne explica specialistul in Educatie Marian Stas si fostul presedinte al Consiliului National al Elevilor Vlad Stefan, la Adevarul Live, incepand cu ora 13.

Adevarul Live de la 14.00: Cove cauta fete de maritat intr-un nou show matrimonial

Gabriel Coveseanu, cunoscut drept Cove, este prezentatorul unui show matrimonial ce va incepe in curand la Pro TV, Ma insoara mama!. Rolul nu este deloc usor, avand in vedere ca selectia fetelor se desfasoara sub atenta supraveghere a viitoarelor soacre.

Adevarul Live de la 14.00: Cum ii invatam pe copii sa se fereasca de agresori si pedofili

Intreaga opinie public a fost oripilata de intamplarea careia i-au cazut victime doi frati agresati in liftul unui bloc din Capitala, cazul fiind cu atat mai grav cu cat agresorul s-a dovedit a fi un om al legii. Cum ne protejam copiii in fata unor astfel de pericole ne spun Oana Mosoiu, consultant in domeniul educatiei, si psihologul Ionut Ghiugan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )