Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vicepresedintele Comisiei Europene, exasperat dupa ce Guvernul PSD-ALDE a modificat iar prin OUG Legile Justitiei: DE CE, DE CE?

B1 B1,
Vicepresedintele Comisiei Europene, exasperat dupa ce Guvernul PSD-ALDE a modificat iar prin OUG Legile Justitiei: DE CE, DE CE?

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare evolutiile din Romania privind statul de drept, a transmis Jyrki Katainen, vicepresedintele executivului comunitar. Dupa ce Guvernul de la Bucuresti a adoptat o no. continuă pe B1

Vicepresedintele Comisiei Europene, despre noile modificari aduse legilor justitiei: Why Romanian government why?

Vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen comenteza pe Twitter Ordonanta de Urgenta a Guvernului care modifica din nou legile justitiei: Why Romanian government why?.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa ordonanta de modificare a legilor justitiei. Timmermans: Nu stiam ca va fi adoptata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, marti, la Bruxelles, ca nu a stiut ca va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, de catre guvernul condus de Viorica Dancila.

Tudorel Toader i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in urma SCANDALULUI iscat dupa modificarea Legilor JUSTITIEI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,a declarat, joi, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. Scrisoarea a fost trimisa ca urmare a scandalului iscat in urma.

Cum raspunde ministrul Justitiei criticilor Comisiei Europene: I-am trimis o scrisoare lui Frans Timmermans n care i-am prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse de Comisia Europeana dupa adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou cele trei legi ale justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta, Tudorel Toader refuzand insa sa dea detalii. Un alt contestatar al ordonantei a fost Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, iar Toader a avut un mesaj si pentru aceasta: CSM sa-si vada in curtea lui de atributiile pe care le are.

Reactia Comisiei Europene la plangerea penala pe numele lui Frans Timmermans

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a explicat joi, reactionand la plangerea penala inregistrata la Sectia privind investigarea magistratilor de la Bucuresti pe numele lui Frans Timmermans si Vera Jourova, ca oficialii Comisiei sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, nu de competenta instantelor nationale.

FOSTUL LIDER AL COMISIEI EUROPENE: Marea Britanie va amana, probabil, Brexitul

Marea Britanie va amana, probabil, iesirea sa din Uniunea Europeana Brexit), astfel ca nu va parasi blocul comunitar la finele lunii viitoare, asa cum are acum in plan, spune fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, adaugand ca este posibil ca UE sa accepte o cerere de extindere a termenului iesirii ca sa rezolve toate detaliile legate de Brexit.

Un functionar european, condamnat la 4 ani de nchisoare pentru viol comis n sediul Comisiei Europene

Un functionar european a fost condamnat luni la patru ani de inchisoare pentru ca a violat o colaboratoare in 2015 in sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, relateaza AFP.

Reactia Comisiei Europene fata de campania de denigrare a lui Juncker initiata de Guvernul Orban: Cetatenii Ungariei merita fapte, nu fictiune

Comisia Europeana a reactionat marti fata de campania de denigrare a presedintelui Jean Claude Juncker lansata de guvernul lui Viktor Orban, in care Bruxelles-ul este acuzat ca pericliteaza securitatea Ungariei, impunand politici privind imigrantii. Comisia Europeana acuza guvernul de la Budapesta ca promoveaza teorii ale consipratiei si spune ca cetatenii unguri merita fapte, nu fictiune.

RUPTURA iN UE! Guvernul ungar lanseaza o CAMPANIE DENIGRATOARE la adresa presedintelui Comisiei Europene!

Ungaria devine tot mai vehementa in politica sa de distantare fata de Uniunea Europeana. Guvernul de la Budapesta a lansat o campanie, finantata din bani publici, a carui tinta este, in premiera,.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a modificat legile justitiei: PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate legile justitiei. Seful statului acuza PSD, intr-o postare pe Facebook,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )