Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect. continuă pe Ziarul Bursa

Stanescu: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat ca solutia unica pentru ca fortele de stanga sa castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an ar fi realizarea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania.

Valeriu Steriu (PSD): Sunt convins ca Viorica Dancila ar intra in turul doi la prezidentiale, cu peste 30%. A crescut foarte mult de cand a preluat partidul

Premierul Viorica Dancila este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul ca Dancila a crescut foarte mult de cand a preluat partidul.

Premierul Viorica Dancila anunt important pentru persoanele cu dizabilitati

Guvernul va aproba o masura prin care biletele de calatorie gratuita pentru persoanele cu handicap v.

Paul Stanescu, solicitare catre Dancila: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Baronul PSD de Olt, Paul Stanescu, se raliaza ideii promovate de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu si cere un candidat comun al PSD-ALDE-Pro Romania in alegerile prezidentiale de la finalul.

VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a luat decizia de remaniere a ministrilor de Interne si Externe nu pentru ca asa vrea presedintele Iohannis, ci pentru ca asa crede ca Guvernul va avea mai multa credibilitate, mai multa incredere, informeaza Agerpres.

VIDEO PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale Anuntul premierului despre schimbarea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu: Nu am luat decizia pentru ca asa vrea presedintele Iohannis

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei de peste patru ore ca s-a votat inlocuirea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in locul lor fiind propusi Nicolae Moga si Ramona Manescu. Dancila a tinut sa ii dea replica lui Carmen Dan, sustinand ca a luat decizia inlocuirii acesteia nu pentru ca asa a cerut presedintele Iohannis, ci pentru ca ea a considerat ca este nevoie de credibilitate la acest minister.

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Viorica Dancila crede ca Iohannis va accepta propunerile PSD-ALDE: Sa nu pornim de la reaua credinta (VIDEO)

Viorica Dancila se arata optimista cu privire la numirile propuse de PSD si ALDE la MAI, MAE si pentru o functia de vicepremier. Premierul crede ca presedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile,.

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Nu am schimbat ministrii pentru ca a vrut Klaus Iohannis

Viorica Dancila a sustinut o conferinta de presa in urma sedintei CEx al PSD. Premierul a declarat ca PSD isi doreste un candidat propriu la alegerile prezidentiale, iar congresul pentru validarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )