Libnet.ro
UNICEF

13:00

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

Adevărul Adevărul,
PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii. continuă pe Adevărul

PSD: Anticipatele sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori

PSD a transmis, joi, ca alegerile anticipate sunt cea mai mare capcana a PNL pentru alegatori. Nu vor sa dea socoteala pentru anularea unor masuri sociale adoptate de PSD, au transmis social-democratii, relateaza News. ro.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Piata valutara se zdruncina din temelii: Euro creste vertiginos, iar francul elvetian atinge cea mai mare valoare din ultimii 5 ani

Cutremur pe piata valutara. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in crestere fatad e ziua precedenta. De asemenea, francul elvetian a continuat.

Cati romani primesc pensii speciale. Cea mai mare pensie este de 18.716 lei si este primita de un magistrat

Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP).

Business report: indatorare accelerata, mai ales pe termen lung: imprumuturile prin titluri de stat au ajuns la cea mai mare pondere in PIB din ultimii 20 de ani; Cat dau romanii pe chirie comparativ cu locuitorii altor state europene

Proiecte energetice romanesti de 11 miliarde de euro candideaza la finantarea din fonduri europene, pe mecanismul 10d. Valoarea totala a proiectelor energetice. Din pasiune pentru bucate alese: cati bucatari si cofetari mai pregateste scoala romaneasca. Aproximativ 50. 000 de tineri aleg sa se specializeze in turism in scolile.

Microsoft a lansat cea mai noua versiune a browser-ului sau

Cea mai noua versiune a Microsoft Edge este bazat pe proiectul open source Chromium, facandu-l sa fie similar cu Google Chrome.

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia si Italia au cea mai ridicata rata a creditelor neperformante

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante NPL) in randul institutiilor supervizate de Banca Centrala Europeana, a anuntat ieri BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )