Libnet.ro
UNICEF

11:15

Adevarul Live, ora 11.00. Andrei Nastase vorbeste despre invalidarea alegerilor din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Andrei Nastase vorbeste despre invalidarea alegerilor din Chisinau

Andrei Nastase va vorbi joi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre invalidarea alegerilor din Chisinau, proteste si evolutia situatiei de la alegeri si pana in prezent. continuă pe Adevărul

Andrei Nastase: Asteptam mai mult de la Romania dupa invalidarea alegerilor. Au reactionat UE si SUA. Plahotniuc este uzurpatorul Republicii Moldova

Andrei Nastase a vorbit, la Adevarul Live, despre invalidarea alegerilor din Chisinau si despre Valdimir Plahotniuc, pe care il acuza ca detine controlul asupra judecatorilor din Republica Moldova.

Adevarul Live, ora 20.00. Igor Munteanu, despre rezolutia Parlamentului European si suspendarea finantarii UE pentru RM

Directorul executiv al Institutului pentru Dezvoltare si Initiative Sociale IDIS) Viitorul, Igor Munteanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 9 iulie. Vom discuta cu fostul ambasador al Chisinaului la Washington despre decizia Uniunii Europene de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova, dar si despre rezolutia critica adoptata recent de Parlamentul European privind situatia politica din Moldova.

Adevarul Live, ora 20.00. Iurie Leanca, despre decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeana, Iurie Leanca, este invitatul de luni, 9 iulie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Tema discutiei tine de decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova, din cauza invalidarii mandatului primarului ales al Chisinaului.

Suntem sau nu sanatosi emotional? Discutam despre emotii si strategii de autocontrol la Adevarul Live de la ora 14.00

Emotiile negative provoaca boli fizice, iar numarul persoanelor cu o sanatate emotionala fragila este in crestere, arata statisticile. Cum ne putem testa sanatatea emotionala si cum ne putem controla eficient emotiile aflati de la psihoterapeutul Oana Nicolau la Adevarul Live de la ora 14.

Andrei Nastase a depus la CSJ o cerere de revizuire a deciziei de invalidare a alegerilor

Reprezentantul legal al primarului nevalidat Andrei Nastase, Dumitru Pavel, a depus la Curtea Suprema de Justitie o cerere de revizuire a deciziei prin care au fost anulate alegerile locale noi desfasurate in municipiul Chisinau. Cererea a fost depusa deoarece in dosarul electoral au aparut circumstante noi, transmite IPN.

Constantin Tutu: Chiar daca am facut posibil reparatia drumului din fata casei lui Andrei Nastase, el va striga ca nimic nu se construieste in tara FOTO

Deputatul democrat Constantin Tutu sustine ca a depus mai multe eforturi pentru ca sa fie initiata reparatia drumurilor de pe strada Drumul Schinoasei, orasul Codru, unde si-ar avea resedinta si liderul PDA, Andrei Nastase.

Ce s-a ales de miile de oameni ramasi fara o locuinta in urma evacuarilor? Ne raspund membrii FCDL la Adevarul Live, incepand cu ora 12.00

Mii de persoane din intreaga tara au ramas fara locuinte in urma retrocedarilor si altor politici locative injuste. Doar anul acesta, in Bucuresti, sunt inregistrate aproape 20. 000 de solicitari pentru locuinte sociale si doar 30 de imobile disponibile, potrivit datelor PMB. Despre acest fenomen si, implicit, dreptul la locuire vom discuta cu doua dintre membrele Frontului Comun pentru Dreptul la Locuire, Nicoleta Visan si Veda Popovici.

Pastila de motivatie: Irina Rimes vorbeste despre cum a depasit depresia emigrantului si ce a invatat de la fostul ei sot

Irina Rimes a aceptat sa vorbeasca la Pstila de motivatie despre detalii cu privire la viata ei, ce a invatat de la fostul sot, cum a depasit divortul si depresia emigrantului dar si cum a primit propunerea de a fi noul antrenor la Vocea Romaniei.

Maia Sandu, despre acuzatiile lui Andrian Candu ca PAS si PDA nu merita sa ajunga la guvernare: Ei tocmai asta au facut cu Andrei Nastase. Nu l-au lasat la Primarie

Lidera PAS, Maia Sandu, ii raspunde speakerului Andrian Candu, care a declarat ca PAS si PDA nu merita sa ajunga la guvernare, pentru ca ar fi infleuntat Parlamentul European sa adopte o rezolutie critica la adresa Republicii Moldova. Maia Sandu a afirmat ca cetatenii trebuie sa decida cine trebuie sa ajunga la guvernare si cine nu.

Adevarul Live de la 12.00: Cum vor fi influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI

Astrologul Daniela Simulescu vorbeste la Adevarul Live despre cum sunt influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI, viitoarea retrogradare a lui Mercur si cum ne putem feri de efectele negative ale schimbarilor astrologice.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )