Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adevarul Live, ora 13.00. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase.

Adevarul Live, ora 13.00: Romania, pe drumul sanctiunilor europene?

Se pare ca asta este perspectiva care ne asteapta, cea cu care s-ar putea sa incheiem Anul Centenar si sa deschidem, deloc glorios, perioada de sase luni in care tara noastra va detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ponta, la Adevarul Live:Asa zisa scrisoare impotriva lui Dragnea nu exista. Exista doar o negociere intre Dragnea si cei din jur. O sa le dea ceva

Fostul premier Victor Ponta va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalul din PSD. Pica Dragnea? Cine vine in locul sau?.

Dezbatere Historia la Adevarul Live,ora 12.00.Mereu nerostita istorie a luptelor romanilor din Antichitate pana in zilele noastre

Una dintre aparitiile editoriale cele mai interesante din aceasta vara este cartea semnata de istoricul militar, Calin Hentea, Mereu nerostita istorie a luptelor romanilor din Antichitate pana in zilele noastre, publicata de editura Cartier din Chisinau.

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3? Raspunde activistul Valeriu Nicolae la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3 saptamana trecuta, care a scandalizat opinia publica, si in ce masura pot fi evitate abuzuri similare in viitor? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care incercam sa raspundem alaturi de activistul pentru drepturile copiilor si castigatorul Worlds Childrens Prize Valeriu Nicolae, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 20.00. Sergiu Mocanu, despre rolul unionistilor la parlamentarele de la Chisinau si sansele fortelor proeuropene

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul de luni, 17 septembrie, ora 20. 00, al emisiunii Adevarul Live Moldova. El va vorbi despre sansele partidelor proeuropene de a obtine victoria in fata socialistilor lui Igor Dodon, la alegerile parlamentare de la Chisinau.

Ponta:Asa-zisa scrisoare impotriva lui Dragnea nu exista. Exista doar negocieri intre Dragnea si cei din jur. O sa le dea ceva. Vrea sa castige timp pentru dosare

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, la Adevarul Live, despre razboiul din PSD. Ponta nu crede ca scrisoarea nemultumitilor este doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, care va mai dura doua-trei zile, apoi se va stinge. Fostul premier spune ca principalul obiectiv al lui Dragnea este sa traga de timp pentru a-si rezolva problemele penale.

Joseph McClain, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati pe o terasa din Braila: S-au luat la cearta cu noi pentru ca sunt negru

Joseph McClain, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati pe o terasa din Braila, considera ca agresiunea a avut loc din cauza ca este de culoare, spunand ca motivul nu l-a reprezentat o femeie.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Unul dintre baschetbalistii injunghiati la Braila: S-au luat la cearta cu noi pentru ca sunt negru

Baschetbalistul Joseph McClain, unul dintre cei doi care au fost injunghiati la o terasa din Braila, banuieste ca a fost atacat din cauza ca este o persoana de culoare. S-au luat la cearta cu noi pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )