Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. Un ministru din Guvernul Orban se vrea primar: As fi onorat sa fiu eu candidatul

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. Un ministru din Guvernul Orban se vrea primar: As fi onorat sa fiu eu candidatul

Ministrul desemnat al Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, recunoaste ca ar fi onorat daca ar fi candidatul liberal pentru Primaria Craiova. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. Primarul din Turda a trecut la PNL si va candida pentru un nou mandat

Primarul din Turda, Cristian Matei, a trecut la PNL si va candida pentru un nou mandat.

Alegeri locale 2020. PNL pregateste inca o lovitura pentru alegerile locale

Alegeri locale 2020. Liberalii pregatesc o miscare interesaanta pentru urmatoarele alegeri locale.

Alegeri locale 2020. Emil Boc, validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Alegeri locale 2020. Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a fost validat de PNL pentru a candida la un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca.

Fostul sef ANPC Horia Constantinescu intra in cursa pentru Primaria Constanta

Alegeri locale 2020. Horia Constantinescu si-a exprimat intentia de a candida la Primaria municipiului Constanta, dupa ce si-a cerut suspendarea din functia de presedinte al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta.

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la CCR OUG privind alegerile anticipate

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta privind alegerile anticipate. Renate Weber a vorbit la Antena 3 despre incalcari grave ale Constitutiei.

ALDE nu va participa la votul de luni pentru Guvernul Orban 2. Tariceanu: Am hotarit sa nu intram in jocul de-a anticipatele

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, pe Facebook, ca ALDE a hotarit sa nu intre in jocul de-a anticipatele pe care l-a initiat PNL si, in consecinta, nu vom participa la votul guvernului Orban II.

Alegeri locale 2020. PSD ar putea sustine pentru Primaria Suceava un candidat de la Pro Romania

Alegeri locale 2020. Conducerea PSD Suceava ar putea sa sustina pentru functia de primar al municipiului Suceava un candidat comun cu Pro Romania.

Iohannis, despre tergiversarea votului privind Guvernul Orban II: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Iohannis, reactie la boicotul PSD: O pozitie principial incorecta. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a batut obrazul social-democratilor, dupa decizia acestora de a boicota votul de investire pentru Guvernul Orban II. PSD a depus motiune si acum, cand trebuie sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )