Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegeri locale 2020. PNL pregateste inca o lovitura pentru alegerile locale

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. PNL pregateste inca o lovitura pentru alegerile locale

Alegeri locale 2020. Liberalii pregatesc o miscare interesaanta pentru urmatoarele alegeri locale. continuă pe Antena3

Fostul sef ANPC Horia Constantinescu intra in cursa pentru Primaria Constanta

Alegeri locale 2020. Horia Constantinescu si-a exprimat intentia de a candida la Primaria municipiului Constanta, dupa ce si-a cerut suspendarea din functia de presedinte al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta.

inca o lovitura pentru casa regala Britanica: Nepotul Reginei Elisabeta divorteaza

Contele de Snowdon, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, divorteaza dupa 26 de ani de casnicie, transmite Reuters. Contele, David Armstrong-Jones, al 21-lea in linia de succesiune la tron, are doi copii mari cu sotia sa, Serena.

Alegeri locale in Hunedoara. Cine sunt oamenii care ravnesc la primariile Deva, Hunedoara si Petrosani

Alegeri locale in Hunedoara. De la distanta, alegerile pentru primariile celor mai mari orase din judetul Hunedoara par o afacere interna intre PNL si PSD.

Cel mai nou sondaj CURS, cifre spectaculoase privind intentia de vot la alegeri parlamentare 2020

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Antena 3, un sondaj de opinie realizat in luna februarie de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala CURS) la nivel national cu privire la intentia de vot la alegeri parlamentare 2020.

Alegeri SUA 2020: miliardarul Michael Bloomberg intra in scena la Las Vegas si agita apele in Partidul Democrat. Contre cu Donald Trump

Impulsionat de o crestere semnificativa in sondaje, miliardarul american Michael Bloomberg, candidat la obtinerea investiturii Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, va participa miercuri la prima sa dezbatere televizata de campanie, relateaza AFP.

Florin Roman (PNL) avanseaza un calendar pentru alegeri anticipate

Liderul deputatilor liberali, Florin roman, a avansat, vineri, un calendar pentru alegerile anticipate. Nu stiu daca PSD boicoteaza o data sau de doua ori investirea Guvernului, pentru ca, toate lucrurile.

Mark Zuckerberg, vizita fulger la Bruxelles. UE pregateste reglementari drastice pentru gigantii tehnologici

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a intalnit cu oficiali de top ai Uniunii Europene intr-o vizita fulger efectuata luni la Bruxelles, cu cateva zile inainte ca blocul comunitar sa lanseze noi propuneri privind.

Filiala PNL a stabilit candidatii pentru toate orasele si pentru circa 80% dintre comune in judetul Olt

Filiala PNL Olt a stabilit candidatii pentru toate municipiile si orasele din judet, precum si pentru circa 80% dintre comune, potrivit presedintelui filialei de partid, Liviu Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )