Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri PSD Braila: Mihai Tudose, singurul candidat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri PSD Braila: Mihai Tudose, singurul candidat

Social-democratii din Braila il aleg astazi pe presedintele organizatiei judetene, pana in prezent singurul candidat inscris fiind fostul premier Mihai Tudose. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose a fost ales presedinte al PSD Braila si va fi prezent la CExN

Fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, a fost ales, joi seara, presedinte al organizatiei judetene a PSD Braila. La Conferinta de Alegeri conducerea centrala a partidului a fost reprezentata de Paul.

Fostul premier Mihai Tudose, ales presedinte al PSD Braila

Fostul premier Mihai Tudose, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, a fost ales astazi presedinte al PSD Braila.

Mihai Tudose sprijina demersul de inlocuire a lui Dragnea din fruntea PSD: Apreciez foarte mult continutul scrisorii

Fostul premier Mihai Tudose se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta arata ca sustine pozitia deja exprimata si de liderul PSD Braila si.

Mihai Tudose, despre scrisoarea de DEMITERE a lui Liviu Dragnea: Nici Declaratia de Independenta a SUA nu ati vazut-o, dar EXISTA!

Mihai Tudose arunca in aer PSD printr-o declaratie privind scaunul lui Liviu Dragnea. Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca enigmatica scrisoare de demitere a lui Dragnea, semnata de mai multi.

Zilele lui Dragnea la sefia PSD, numarate! Dupa Tudose, un alt lider social-democrat confirma scrisoarea de DEMITERE a acestuia

Zilele lui Liviu Dragnea la sefia PSD sunt numarate. Dupa Mihai Tudose, un alt lider important confirma existenta scrisorii prin care mai multi membri social-democrati cer demiterea lui Dragnea. Daniel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )