Libnet.ro
UNICEF

05:00

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD si sper sa luam cea mai buna decizie(VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD si sper sa luam cea mai buna decizie(VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, formatiunea sa va lua o decizie, alaturi de PSD, in privinta candidatului pentru alegerile. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot sa il accept

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a criticat duminica gestul probabil al unor extremisti care au acoperit cu saci de plastic mai multe cruci ale eroilor romani din Cimitirul In.

Calin Popescu Tariceanu, despre sondajul potrivit caruia in Capitala ar obtine mai multe voturi decat Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatura sa la prezidentiale: Sa aratam ca suntem o forta!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut membrilor formatiunii pe care o conduce sa arate, prin rezultatul alegerilor europarlamentare, ca ALDE este o forta. Daca vreti sa obtinem un.

Calin Popescu Tariceanu: Rezultatul alegerilor europarlamentare nu are cum sa influenteze actuala majoritate din Parlament

Calin Popescu Tariceanu sustine ca rezultatul alegerilor europarlamentare nu poate influenta majoritatea parlamentara de la Bucuresti. Liderul ALDE a facut aceasta declaratie dupa ce presedintele Klaus.

Sinteza zilei. Calin Popescu Tariceanu, fata in fata cu Mihai Gadea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

Calin Popescu Tariceanu (ALDE) ii indeamna pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, organizatiilor partidului pe care il conduce, sa-i indemne pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum intrucat acest lucru echivaleaza cu prezenta la acest scrutin,.

Tariceanu ii forteaza mana lui Dragnea sa fie candidat comun la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD

Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, la Vaslui, ca decizia privind candidatul la prezidentiale va fi una comuna cu PSD. La fel ca Liviu Dragnea, Tariceanu sustine ca va duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va face anuntul oficial despre candidatura la prezidentiale.

Tariceanu, despre suspendarea lui Iohannis: Nu e o jucarica pe care sa o falfaim toata ziua

Calin Popescu Tariceanu exclude posibilitatea ca presedintele Klaus Ioahhnis sa fie suspendat din functie. Suspendarea nu e o jucarica pe care o falfaim toata ziua, pentru ca pana la urma o.

Tariceanu nu renunta la visul de a fi presedinte: Ce apel a facut sambata catre membrii ALDE

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se uita cu mare interes catre alegerile prezidentiale. Acesta le-a transmis membrilor ALDE ca trebuie sa obtina un scor cat mai mare in alegerile prezidentiale.

Coduri galbene de vreme instabila si ploi, de duminica dupa-amiaza pana marti dimineata

ANM a emis doua coduri galbene de instabilitate atmosferica si ploi in cantitati insemnate, prima avertizare fiind valabila de duminica dupa amiaza pana luni dimineata in peste 10 judete din sud-estul tarii, iar cea de-a doua de luni la pranz pana marti dimineata in peste jumatate din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )