Libnet.ro
UNICEF

13:30

Calin Popescu Tariceanu: Rezultatul alegerilor europarlamentare nu are cum sa influenteze actuala majoritate din Parlament

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Rezultatul alegerilor europarlamentare nu are cum sa influenteze actuala majoritate din Parlament

Calin Popescu Tariceanu sustine ca rezultatul alegerilor europarlamentare nu poate influenta majoritatea parlamentara de la Bucuresti. Liderul ALDE a facut aceasta declaratie dupa ce presedintele Klaus. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatura sa la prezidentiale: Sa aratam ca suntem o forta!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut membrilor formatiunii pe care o conduce sa arate, prin rezultatul alegerilor europarlamentare, ca ALDE este o forta. Daca vreti sa obtinem un.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD si sper sa luam cea mai buna decizie(VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, formatiunea sa va lua o decizie, alaturi de PSD, in privinta candidatului pentru alegerile.

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot sa il accept

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a criticat duminica gestul probabil al unor extremisti care au acoperit cu saci de plastic mai multe cruci ale eroilor romani din Cimitirul In.

Calin Popescu Tariceanu, despre sondajul potrivit caruia in Capitala ar obtine mai multe voturi decat Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

Sinteza zilei. Calin Popescu Tariceanu, fata in fata cu Mihai Gadea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

Calin Popescu Tariceanu (ALDE) ii indeamna pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, organizatiilor partidului pe care il conduce, sa-i indemne pe cetateni sa nu ridice buletinele de vot pentru referendum intrucat acest lucru echivaleaza cu prezenta la acest scrutin,.

Dragnea, intrebat daca va candida la presedintie: PSD va anunta candidatul chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare

Liviu Dragnea a declarat marti ca PSD va anunta candidatul partidului pentru prezidentiale chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare.

TARICEANU: Romania o sa ramana, din pacate, o tara divizata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, la Vaslui, ca Romania este o tara dezbinata si ca situatia este provocata si intretinuta de insusi seful statului.

TARICEANU: Lupta pentru Anglia trebuie dusa pana la capat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a apreciat astazi ca actuala Comisie Europeana este responsabila pentru Brexit, cel putin in aceeasi masura in care sunt responsabili si cei care au declansat acest proces in Marea Britanie, adaugand totodata ca lupta pentru Anglia trebuie dusa pana la capat.

Populistii de dreapta din UE, sub presiune in saptamana alegerilor europarlamentare din cauza scandalului politic din Austria

Scandalul politic din Austria, care a dus la caderea liderului nationalist Heinz-Christian Strache si la dezmembrarea coalitiei guvernamentale locale, pune presiuni asupra tuturor populistilor de dreapta din Europa cu cateva zile inainte de alegerile europarlamentare, cel mai mare scrutin democratic din lume dupa cel din India, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )