Libnet.ro
UNICEF

08:00

Claudiu Nasui, atac la Guvernul Orban: Planul de relansare propus de PNL, o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor

Adevărul Adevărul,
Claudiu Nasui, atac la Guvernul Orban: Planul de relansare propus de PNL, o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor

Deputatul USR Claudiu Nasui, presedintele USR Bucuresti, afirma ca planul de relansare anuntat de Guvern este o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor, combinata cu vesnica ciorba reincalzita a investitiilor in prag de alegeri. Nasui afirma ca se reia chiar si ideea esuata a domnilor Dragnea si Valcov a unui fond suveran de investitii. continuă pe Adevărul

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Orban: Planul de relansare va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei. in maximum o luna il vom pune in practica

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei si le-a cerut ministrilor ca pana la finalul saptamanii sa finalizeze toate actele normative necesare, pentru ca in maxim o luna planul sa fie pus in practica.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

DOCUMENT Guvernul a publicat Planul de relansare economica detaliat

Guvernul a facut public documentul integral Planul national de investitii si relansare economica, care detaliaza masurile pe care le va lua statul pentru a impulsiona economia afectata de criza.

Ciolacu, atac la guvernul Orban: A copiat ideile PSD. Va putea oare Iohannis sa le prezinte drept marete inventii liberale?

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Orban ca a preluat mai multe idei din programul de guvernare al social-democratilor si intreaba, retoric, daca presedintele Iohannis va putea sa inghita toate astea, demn ca un pelican, si sa le prezinte drept marete inventii liberale?.

Guvernul lanseaza Planul de relansare economica. Iohannis: M-am implicat direct in identificarea celor mai bune masuri

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au organizat un eveniment extins cu sute de invitati, printre care ministri, membrii de partid, diplomati si ambasadori. in cadrul evenimentului fastuos, ce are loc in gradina Clubului Diplomatilor din Bucuresti, este lansat planul de relansare economica de peste 100 de miliarde de euro - Recladim Romania - Planul national de investitii si de relansare economica.

DOCUMENT Planul urias de peste 100 de miliarde de euro promis de Guvernul Orban pentru relansarea economica: mii de kilometri de autostrada si drumuri expres, spitale, scoli, retele de apa si gaze

Peste 3. 400 de kilometri de autostrada si drumuri expres, spitale regionale, zeci de spitale moderne judetene, sute orasenesti, peste o mie de unitati medicale in mediul rural, sute de gradinite, scoli, campusuri si camine universitare. Asa promite Guvernul Orban sa arate Romania in urmatorii 10 ani. Executivul lanseaza astazi, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, un plan urias de relansare economica de peste 100 de miliarde de euro.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

PSD, in razboi cu Guvernul Orban. Reactia fara precedent de azi

PSD a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, despre care spune ca acesta este chiar mai rau si decat pandemia de coronavurs. Astfel, social democratii ii reproseaza Executivului liberal faptul ca romanii platesc o scumpire mascata de 300%. PSD, in razboi cu Guvernul Orban Liberalii se pricep doar sa minta si sa-si bata .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )