Libnet.ro
UNICEF

18:00

Florin Roman (PNL) avanseaza un calendar pentru alegeri anticipate

B1 B1,
Florin Roman (PNL) avanseaza un calendar pentru alegeri anticipate

Liderul deputatilor liberali, Florin roman, a avansat, vineri, un calendar pentru alegerile anticipate. Nu stiu daca PSD boicoteaza o data sau de doua ori investirea Guvernului, pentru ca, toate lucrurile. continuă pe B1

FLORIN ROMAN, PNL: Putem discuta de alegeri anticipate in prima parte a verii acestui an

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, s-a aratat convins, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in Alba Iulia, ca vor fi alegeri anticipate, acestea urmand sa fie organizate in prima parte a verii.

Turcan: PNL isi doreste in momentul de fata alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa

Vicepremierul desemnat Raluca Turcan afirma, la RFI, ca ministrii PNL au parte de audieri maraton, in timp ce ministrii PSD au avut parte de fiecare data de audieri formale, pe repede inainte. PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa, spune Turcan, referitor la acuzatiilor reprezentantilor USR privind un blat cu PSD.

Turcan, despre acuzatiile de blat cu PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa

Ministrii PNL au parte de audieri maraton, in timp ce ministrii PSD au avut parte de fiecare data de audieri formale, pe repede inainte, declara la RFI vicepremierul desemnat Raluca Turcan. in acelasi timp, ea respinge acuzatiile USR potrivit carora ar exista un blat intre liberali si PSD: PNL isi doreste alegeri anticipate. in rest, sunt chitaieli pe la usa.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

VIDEO Florin Roman, schimb de replici cu Carmen Dan: O sa ajungeti langa idolul dvs. Dragnea Duceti-va la doctor sa va cautati

Deputatul PNL Florin Roman a avut un schimb dur de replici cu fostul ministru de Interne Carmen Dan, in comisia parlamentara in care a fost audiata Violeta Alexandru. Roman i-a strigat lui Carmen Dan sa ii fie rusine ca a dat ordin sa fie batuti romanii, spunandu-i ca va ajunge la puscarie, alaturi de idolul Liviu Dragnea. in replica, Dan l-a trimis la doctor sa se caute.

Traian Basescu: Numai cand ai majoritatea poti sa faci alegeri anticipate, cand nu ai majoritate parlamentara, nu te apuci

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, crede ca sunt sanse mari sa avem alegeri anticipate, insa doar asa cum isi doreste PSD, adica odata cu alegerile locale cand social- democratii au cea mai mare mobilizare in teritoriu.

LUDOVIC ORBAN: Dupa parerea mea, vor fi alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban se declara convins ca in Romania vor fi alegeri anticipate, iar unul dintre argumente este acela ca Parlamentul respinge pe banda rulanta acte normative adoptate de Guvern.

Florin Citu: PSD ii uraste pe romani. Trebuie sa-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate

Florin Citu, ministrul propus al Finantelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a rabufnit impotriva celor din PSD.

Raluca Turcan: Economia raspunde pozitiv la masurile PNL si la alegeri anticipate

Raluca Turcan, vicepremierul demis, spune ca aproape toti romanii asteapta alegerile anticipate. intr-o postare pe retelele de socializare ea sustine si ca economia ar reactiona pozitiv la o asemenea masura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )