Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ivan: Adrian Nastase s-a grabit sa intram in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ivan: Adrian Nastase s-a grabit sa intram in UE

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat astazi ca Adrian Nastase, atunci cand era prim-ministru in 2004, s-a grabit sa intram in Uniunea Europeana fara a avea un proiect european, pentru ca erau alegeri prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Celebrul Genica Boerica poate iesi din inchisoare in maximum sapte ani. Ce pedeapsa finala a primit afaceristul care l-a denuntat pe Adrian Nastase

Curtea de Apel Craiova a contopit pedepsele din cele patru dosare penale in care a fost condamnat Genica Boerica, iar miercuri a publicat solutia definitiva: 10 ani si 3 luni inchisoare. Boierica a fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Romania, perioada lui de glorie fiind in perioada guvernarii lui Adrian Nastase. El a fost, de altfel, si cel care a formulat un denunt din inchisoare impotriva fostului premier.

Adrian Nastase, despre Firul Ariadnei: O atmosfera apasatoare, plina de tradari

Adrian Nastase a scris pe blogul sau ca a citit zilele acestea romanul Firul Ariadnei, scris de Iosif Igirosianu, o carte care reda anumite momente diplomatice din istoria Romaniei Acesta este titlul unui roma.

Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat demisia

Catalin Ivan a declarat astazi ca si-a incheiat conturile cu grupul socialistilor europeni si ca si-a inaintat demisia, intrucat nu a fost luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD din grupul S and D.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )