Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi. continuă pe B1

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD a incasat-o de trei ori in acest an, dar vin alegerile locale. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis luni liberalilor, in sedinta Biroului Politic National la care participa, ca autosuficienta dupa victoria in alegerile din acest an ar fi cea mai mare greseala pentru partid, mentionand ca PSD nu a fost inlaturat total de la putere in conditiile in care are un numar mare de parlamentari, de primari si consilieri locali. Iohannis a mai spus ca partidul trebuie sa se pregateasca pentru runda de alegeri de anul viitor. in privinta prioritatilor guvernului, presedintele a precizat ca bugetul de stat pe 2020 trebuie rezolvat urgent.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Mesaj de mobilizare pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD a fost inlaturat de la putere doar partial si ca isi d.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Iohannis participa la sedinta PNL: PSD a incasat-o de trei ori in acest an. E cea mai grava infrangere din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis participa luni la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale. El a afirmat ca PSD a incasat-o de trei ori in acest an si a cerut liberalilor sa evite autosuficienta dupa aceasta victorie.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )