Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea: Nu am o mare rezerva n varianta de 300 de parlamentari, ba dimpotriva

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Nu am o mare rezerva n varianta de 300 de parlamentari, ba dimpotriva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a sustinut ideea unui parlament cu 300 de membri si nu considera inchis acest subiect si timp ar mai fi punerea in practica a acestui sistem pana la urmatoarele alegeri legislative. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Eu sunt de acord cu 300 de parlamentari si vot uninominal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat luni, intr-o conferinta de presa, de acord cu reducerea numarului de parlamentari, precum au votat romanii in referendumul din 2009, dar a precizat ca nu sustine.

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

n timp ce la comisii erau nca dezbateri, Liviu Dragnea a prezentat modificarile la legea offshore si a anuntat ca va fi votata azi

In timp ce in comisii se dezbatea inca legea offshore, seful PSD, Liviu Dragnea, a prezentat intr-o conferinta de presa modificarile facute in Camera Deputatilor, anuntand ca actul normativ va fi votat astazi. De altfel, actul normativ este inscris pe ordinea de zi a plenului.

Liviu Dragnea a anuntat modificari importante la legea exploatarilor offshore (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit luni public intr-o conferinta de presa in care a anuntat principalele modificari efectuate in Camera Deputatilor la legea exploatarilor offshore ce urmeaza sa fie su.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Cum transforma Liviu Dragnea exploatarea gazelor din Marea Neagra intr-o poveste pescareasca. Ce se ascunde in spatele negocierilor Legii Offshore

Discutiile finale pe Legea Offshore au fost impinse ca la fotbal, in reprizele de prelungire. Dar, parlamentarii coalitiei PSD-ALDE, supervizati, din umbra, de Liviu Dragnea, se gasesc intr-o situatie extrem de complicata.

Washington Post scrie despre declinul democratiilor n Europa Centrala: Liviu Dragnea a actionat asa cum o fac adesea ticalosii

Democratiile din Europa Centrala sunt in pericol din cauza ascensiunii partidelor populiste in Polonia, Ungaria si Romania, acestea lansand un asalt asupra statului de drept,scrie Washington Post intr-o opinie semnata de board-ul editorial. Liviu Dragnea, cu doua condamnari la activ, este descris ca actionand asemenea unui ticalos care se victimizeaza si ataca justitia.

PREVIZIUNI sumbre pentru Liviu Dragnea: Risca prabusirea TOTALA! DETALII incendiare din culisele SUSPENDARII lui Iohannis

Politologul Stelian Tanase sustine ca o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar putea fi catastrofala pentru Liviu Dragnea, pentru ca o suspendare ratata l-ar relegitima pe Iohannis si ar un.

Ordin-surpriza in PSD. Ce le-a cerut Liviu Dragnea social-democratilor

Se anunta o saptamana de foc in Parlamentul Romaniei. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-ar fi cerut social-democratilor sa renunte la concedii pentru ca saptamana viitoare prezenta la Parlament este ob.

Catalin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt facute doar in INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan continua sa faca acuzatii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ivan sustine ca actualul Cod administrativ, aflat in dezbatere parlamentara, reprezinta o incercare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )