Libnet.ro
UNICEF

15:45

Orban: PNL sustine clar alegerea primarilor in doua tururi, incercam sa convingem orice partener sa sprijine proiectul nostru (VIDEO)

B1 B1,
Orban: PNL sustine clar alegerea primarilor in doua tururi, incercam sa convingem orice partener sa sprijine proiectul nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine alegerea primarilor in doua tururi si chiar a depus in Parlament un proiect in acest sens si negociaza cu parlamentari de la alte formatiuni pentru a obtine su. continuă pe B1

PSD lasa in offside PNL: abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale, puse pe ordinea de zi

PSD a pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu. Decizia vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe un pachet de legi privind justitia.

Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii USR-PLUS. Printre temele discutate s-a regasit si alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri dimineata cu liderii Aliantei USR PLUS, Dan Barna, respectiv Dacian Ciolos. La finalul reuniunii cele doua parti au convenit sa se intalneasca periodic precum si ca Alianta USR PLUS sa sprijine Guvernul pentru indeplinirea obiectivelor comune.

Surse: Guvernul Orban ia in calcul o noua angajare de raspundere, la inceputul anului viitor, pe alegerea primarilor in doua tururi si desfiintarea Sectiei speciale

Guvernul Orban ia in calcul o noua angajare de raspundere, la inceputul anului viitor, pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, dar si pentru desfiintarea Sectiei speciale de anchetare.

Surse: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi

Guvernul Orban e presat de partenerii din Parlament sa ia o decizie cat mai rapida pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. in schimb, alesii PNL au transmis ca nu vor schimbarea legii electorale, pentru ca vor securizarea mandatului lor, au declarat surse politice pentru Adevarul.

De ce se feresc PSD si PNL de primari alesi in doua tururi si ce spune presedintele

A revenit in discutie modificarea legislatiei electorale astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Adica dupa modelul alegerilor prezidentiale. Numai ca nu prea.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

Surse Adevarul: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi

Guvernul Orban e presat de partenerii din Parlament sa ia o decizie cat mai rapida pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. in schimb, alesii PNL au transmis ca nu vor schimbarea legii electorale,.

Subiectele zilei: Liberalii spun adio alegerii primarilor in doua tururi; La cateva zile de la inaugurarea MagicHOME Fundeni, Melania Medeleanu anunta MagicROOFS: Construim case de la zero pentru familiile copiilor cu afectiuni oncologice

Cum era sa fii diplomat occidental in Romania lui Ceausescu? Amintirile ambasadorului Marii Britanii, Andrew Noble. Ambasadorul britanic la Bucuresti a cunoscut. Neamprostia de 1 Decembrie parcheaza la Arcul de Triumf. Cronica unui cetatean vinovat de nepatriotism. Mase de oameni se inghesuie sa vada armata romana.

Basescu: Personal, nu am convingerea ca Guvernul Orban va emite ordonanta pentru primari in doua tururi

Europarlamentarul Traian Basescu se arata sceptic cu privire la faptul ca Guvernul va adopta inainte de alegerile locale de anul viitor o ordonanta care sa prevada alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Basescu spune ca un astfel de demers se va lovi de opozitia unor primari cu interese.

PSD vrea sa le ia fata liberalilor: propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu si anularea pensiilor speciale. Proiectele puse in dezbatere rapida in Parlament

PSD vrea sa le-o ia inainte liberalilor si au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea presedintilor de consilii judetene si eliminarea supraaccizei la carburant. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu si vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe un pachet de legi privind justitia, intre care si cea de abrogare a recursului compensatoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )