Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Jos ticalosii! Romania are nevoie ca de aer de anticipate!

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Jos ticalosii! Romania are nevoie ca de aer de anticipate!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a spus ca Romania are nevoie de alegeri anticipate ca de aer fiindca tot ce face PNL pentru a reaseza tara in coordonatele normalitatii, PSD blocheaza in Parlament sau prin CCR. continuă pe Antena3

Manda (PSD): Romania are nevoie de un guvern capabil sa gestioneze criza care bate la usa

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda atrage avertizeaza, in contextul epidemiei de coronavirus, ca Romania are nevoie de un guvern capabil sa gestioneze criza care bate la usa.

Rares Bogdan izbucneste impotriva deciziei CCR privind numirea lui Orban la Guvern

Europarlamentarul Rares Bogdan s-a dezlantuit dupa ce CCR a decis ca propunerea lui Ludovic Orban pe.

Coronavirusul reseteaza jocul politic. Romania are nevoie de un guvern valid in urmatoarele 48 de ore

Era de asteptat anuntul presedintelui Iohannis de asta seara. Situatia in care se va gasi Romania in urmatoarele zile reclama un guvern valid, sustinut de majoritatea clasei politice, instalat in urmatoarele 48 de ore. Tara noastra trebuie sa faca fata unor provocari extreme, pentru care nici o tara nu are suficienta experienta si resurse: extinderea contaminarii cu coronavirus.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Business report: Romania are cele mai mici preturi la carburanti din Uniunea Europeana, chiar sub cele din Bulgaria; Green Deal ar putea inchide minele din Valea Jiului si Oltenia; Suedia testeaza prima moneda digitala din lume emisa de o banca centrala

O luna in plus pentru a gasi o solutie pentru CIECH Soda Romania si intreaga platforma chimica din Valcea. Aproape 600 de angajati raman in somaj tehnic. Ajutor de 3. 000 euro pentru fermierii care cultiva usturoi. Noua cerinta din acest an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )