Libnet.ro
UNICEF

00:06

Surse: Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, ca sa forteze anticipatele

B1 B1,
Surse: Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, ca sa forteze anticipatele

Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea in Parlament pentru alegereaprimarilor in doua tururi, constient fiind ca asta ar putea duce la demiterea sa prin motiune de cenzura si, implicit,. continuă pe B1

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta

Guvernul Orban se reuneste, vineri, in sedinta, avand mai multe proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se numara un Memorandum privind Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie si decizia de asumare a raspunderii pentru abrogarea OUG 512019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, prin care transportului rutier de persoane interjudetean este eliminat din sfera serviciilor publice.

Cine e Traian Berbeceanu, justitiarul din Alba Iulia ajuns in Guvernul Orban

Traian Berbeceanu e cunoscut drept politistul care s-a luptat cu mafia fierului vechi din Hunedoara si si-a deranjat superiorii. Acum, el va face parte din Guvernul Orban, Traian Berbeceanu,.

Veste buna pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Ce anunt a facut Guvernul Orban

Vesti bune pentru soferii! Supraacciza la carburanti a fost eliminata, iar romanii vor simti asta cand vor merge sa faca plinul, la benzinarii. Supraacciza la carburanti a fost data spre eliminare in plenul Camerei Deputatilor, cu o zi in urma. Comisia de buget-finante a oferit, marti, un raport de admitere al unui proiect de lege, .

Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi.

Guvernul Orban anunta angajarea raspunderii pentru amanarea unor termene din Legile Justitiei

Ludovic Orban a anuntat vineri ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe prorogarea unor termene prevazute in Legile Justitiei ce vizeaza pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de apel de 2 la 3 judecatori si dublarea duratei cursurilor la INM.

Guvernul Orban depesedizeaza institutii. Seful Agentiei Nucleare a fost demis

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, l-a demis pe Horia Grama, seful Agentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive ANDR), numit de PSD in 2017, au declarat surse pentru G4Media.

Topul averilor in Guvernul Orban: Ion Stefan si Raluca Turcan, cei mai instariti. Ludovic Orban, cel mai sarac

Cei mai instariti ministri liberali sunt Ion Stefan Dezvoltare), Raluca Turcan vicepremier) si Virgil Popescu Economie). La polul opus se afla chiar premierul Ludovic Orban, care, pana sa ajunga la Palatul.

SONDAJ. Sunteti multumiti de Guvernul Orban?

50 - 8,9% dintre telespectatorii Antena 3 sustin ca sunt multumiti de Guvernul condus de Ludovic Orban, in timp ce 91,1% se declara nemultumiti. Telespectatorii au putut vota la 1272 0,6 eur-sms.

Guvernul Orban poate anula astazi OUG care bloca accesul gratuit al copiilor in trenurile CFR

Guvernul Ludovic Orban se va reuni astazi-dupa amiaza pentru a abroga OUG care bloca accesul copiilor gratuit pe transportul feroviar in judete.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )