Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, mesaj categoric pentru PNL

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, mesaj categoric pentru PNL

Senatorul Traian Basescu a declarat, marti, ca este in favoarea unei coalitii de dreapta care sa sustina la urmatoarele alegeri prezidentiale un candidat unic, dar a adaugat ca problema este. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, mesaj categoric pentru ambasadorii straini la Bucuresti: Sa se uite in ograda lor!

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oficialii si ambasadorii straini ar trebui sa fie mai rezervati cand critica ceea ce se intampla in.

Traian Basescu: Nu am venit in Moldova pentru cariera politica, dar pentru a starni curentul unionist

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca nu va fi descurajat sa-si continue politica unionista promovata la Chisinau, chiar daca ii va fi retrasa cetatenia moldoveneasca.

Zi decisiva pentru Traian Basescu in sala de judecata

O noua sedinta de judecata in procesul dintre fostul presedinte roman Traian Basescu si actualul sef de stat moldovean, Igor Dodon, cu privire la anularea decretului de retragere a cetateniei.

Traian Basescu: Presedintele avea marja constitutionala pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila

Presedintele PMP Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala suficienta pentru a respinge nominalizarea Vioricai Dancila ca premier facuta de PSD, mentionand ca argumentul suspendarii sefului statului a fost.

Traian Basescu: Klaus Iohannis avea marja constitutionala pentru a o respinge pe Viorica Dancila

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala .

Traian Basescu, noi informatii despre trecutul lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in rezerva cat a fost premier

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu, noi INFORMATII DESPRE TRECUTUL lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in ....

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu: Am dat cetatenie romana pentru 700 de mii de moldoveni, iar mie mi se refuza cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu afirma ca a atacat deja la Curtea de Apel decizia instantei de a respinge ca fiind nefondata cererea privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti. Fostul presedinte al Romaniei a dat de inteles ca situatia pare paradoxala, din moment ce datorita lui sute de mii de moldoveni au obtinut cetatenia romana, iar lui ii este retrasa cea moldoveneasca.

TRAIAN BASESCU: Iohannis avea marja constitutionala suficienta sa respinga nominalizarea facuta de Daddy.

Presedintele Klaus Iohannis putea respinge nominalizarea Vioricai Dancila in functia de Prim Ministru, a declarat, astazi, pe o retea de socializare, senatorul PMP Traian Basescu.

Traian Basescu, ironic in privinta alegerilor din 2009: A castigat Geoana, sa-l punem presedinte acum

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat marti seara ca in 2009 a devenit presedinte al Romaniei in urma unor alegeri validate de Curtea Constitutionala,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3374 seconds )