Libnet.ro
UNICEF

07:30

De aici porneste frauda: milioane de semnaturi pentru inregistrarea prezidentiabililor?

Adevărul Adevărul,
De aici porneste frauda: milioane de semnaturi pentru inregistrarea prezidentiabililor?

Milioane de semnaturi au fost prezentate de catre pretendentii la cursa prezidentiala si lumea se preface ca totul este in regula. in fapt de aici pleaca toata problema: de fiecare data alegerile prezidentiale incep cu o mare frauda, aceea a semnaturilor fictive stranse de catre cei care doresc sa se inscrie in cursa prezidentiala. continuă pe Adevărul

PNL a strans 2,2 milioane de semnaturi pentru Iohannis. Orban, despre ironia privind cele 200.000 de semnaturi: A fost vizavi de Diaconu, nu USR

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi la Adevarul Live ca partidul sau a strans 2,2 milioane de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din luna noiembrie a acestui an. Acesta a vorbit si despre ironia cu semnaturile din Bucuresti, explicand ca nu a fost vizavi de USR, ci legata de afirmatiile lui Mircea Diaconu.

Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Trotuarul presarat de gropi cenusii din fata magazinului Unirea din Bucuresti arata ca un camp de lupta abandonat, pe care inca mai pot fi deslusite urmele unei batalii abia incheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strangeau semnaturi pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar cateva zile in urma, din aceste locuri strabateau zgomotele luptei politice pentru jiltul suprem de la Cotroceni.

Plesoianu spune ca are doar 146.000 de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Niste persoane anonime foarte dragute au vrut sa ma ajute cu zeci de mii de semnaturi produse la un minunat xerox color

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care anuntase in iulie ca va candida ca independent la prezidentiale, a anuntat duminica dimineata ca a strans doar 146. 000 de semnaturi din cele 200. 000 de semnaturi necesare. Plesoianu spune ca niste anonimi binevoitori au vrut sa-l compromita cu zeci de mii de semnaturi ce l-ar fi dus peste pragul cerut la BEC, insa acestea erau produse la un minunat xerox color.

Investitie de 300 milioane dolari pentru platforma WordPress

Compania Automattic, ce detine platforma de creare de site-uri WordPress si instrumentul de comert online WooCommerce, a obtinut joi o investitie de 300 de milioane de dolari de la gigantul IT Salesforce, lider mondial in domeniul sistemelor de gestionare a relatiilor cu clientii CRM).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )