Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anunt important facut de Tariceanu despre candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de Tariceanu despre candidatura la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni la un post TV, ca ar putea candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale, deoarece scorul sau e deasupra celui al partidului. Eu. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: A avea in spate forta PSD e un factor major

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara ca poate candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale din 2019, dar a precizat ca a avea in spate forta PSD este factor major si hotarator. Eu pot sa.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: A avea n spate forta PSD e un factor major / ALDE ar putea obtine 15% la europarlamentare; dupa acestea decid daca voi candida la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni la TVR1, ca ar putea candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale, deoarece scorul sau e deasupra celui al partidului, insa a avea in spate forta PSD este factor major si hotarator. Tariceanu crede ca partidul pe care il conduce are sanse sa obtina un scor de 15% la alegerile europarlamentare de anul viitor, mentionand ca dupa acestea va decide daca va candida pentru functia de presedinte al Romaniei.

Ministrul Finantelor, anunt important: Fiscul nu amendeaza pe nimeni care a comandat cel putin o casa de marcat pe sistemul nou

Ministrul Finantelor Publice, Eurgen Teodorovici, a afirmat, vineri, ca fiscul nu le va da amenzi firmelor care au facut comenzi pentru noile case de marcat fiscale cu memorie, obligatorii de la 1.

Tariceanu, despre valiza cu documentele TeleormanLeaks: E o operatiune de preluare a puterii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vine cu teoria conspiratiei in mega-scandalul legat de valiza cu documente despre Tel Drum. Tariceanu a sustinut luni seara, la postul public de.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat luni ca i se pare usor hilarapovestea cu valiza din Teleorman, o poveste cu parfum de genul barfe, smenuri. Am.

Tariceanu, despre Fondul Suveran: Am gasit alaturi de PSD terenul de consens in proportie de 95%

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca ALDE si PSD au convenit, in proportie de 95%, asupra formei proiectului Fondului Suveran de Investitii. Am avut vineri seara o discutie cu.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca i se pare usor hilara povestea cu valiza, fiind de genul barfe si smenuri. Mai mult, acesta a declarat, ironic, faptul ca Rise Project are in fiecare judet cate un reprezentant pregatit sa preia valiza.

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

Tariceanu, despre valiza primita de RISE Project: E usor hilara povestea asta, cu parfum de genul barfe, smenuri si altele

Calin Popescu Tariceanu nu s-a aratat deloc impresionat de dezvaluirile facute pana acum de RISE Project in cazul Teleormanleaks, ba chiar a ironizat declaratiile jurnalistilor despre modul in care au ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )