Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comisarul european Corina Cretu, lovitura dura pentru PSD: Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania

Antena3 Antena3,
Comisarul european Corina Cretu, lovitura dura pentru PSD: Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de. continuă pe Antena3

Comisarul european Corina Cretu, anunt oficial: Candidez pentru alegerile europarlamentare din partea Pro Romania. Ma delimitez de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de.

Corina Cretu, lovitura pentru PSD: Si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro Romania

Dupa nenumarate critici la dresa Guvernului PSD, Corina Cretu anunta ca paraseste PSD. Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro.

CORINA CRETU: Voi candida pentru alegerile PE din partea Pro Romania

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat astazi ca va candida din partea Pro Romania la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc in data de 26 mai.

Corina Cretu arata dezastrul facut de PSD pe fonduri europene: Cand am preluat mandatul, absorbtia era de 47%, acum este de 18%

Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, se arata dezamagita de ritmul lent in care s-au derulat si implementat programele cu finantare europeana in Romania. Aceasta considera ca.

E oficial. Corina Cretu lasa PSD pentru a candida pe listele partidului lui Ponta. inca un atac la Guvern

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD.

Corina Cretu: Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romnia / Decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD, relateaza Mediafax.

Corina Cretu: Voi candida la europarlamentare din partea Partidului Pro Romania. Ma delimitez de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare, Corina Cretu, isi anunta divortul de PSD. Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania, care are un proiect ambitios de dezvoltare a Romaniei, cu oameni.

Corina Cretu: Sunt putin dezamagita de ritmul lent n care Romnia a derulat si implementat programe europene

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, s-a declarat putin dezamagita de ritmul lent in care s-au derulat si implementat programele cu finantare europeana in Romania, responsabilitatea apartinand suta la suta autoritatilor nationale, relateaza Mediafax.

Exclusiv Comisarul european Miguel Arias Caete a cerut Ministerului Energiei sa demonstreze ca legislatia din Romnia privind energia este compatibila cu cea europeana

Comisarul european Miguel Arias Canete a solicitat autoritatilor romane sa furnizeze informatii cu privire la compatibilitatea legislatiei din domeniul energiei cu legislatia europeana, inclusiv cu articolele din Tratatul privind functionarea UE care vizeaza libera circulatie a marfurilor. Solicitarea apare intr-o scrisoare transmisa de comisarul european ministrului energiei Anton Anton. in scrisoare, Canete isi manifesta ingrijorarea fata de unele prevederi din legislatia nationala, care ar afecta piata energiei electrice si piata gazelor din Romania.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )