Libnet.ro
UNICEF

11:00

Corespondenta din Finlanda. Cine e politicianul care are cele mai mari sanse sa fie viitorul presedinte al Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din Finlanda. Cine e politicianul care are cele mai mari sanse sa fie viitorul presedinte al Comisiei Europene

Manfred Weber, liderul grupului PPE din Parlamentul European, a fost ales joi candidatul partidului pentru presedintia Comisiei Europene. in cursa interna, Weber l-a invins pe fostul premier finlandez Alexander Stubb. Potrivit sondajelor, PPE dreapta europeana va castiga alegerile europarlamentare de anul viitor, deci Weber pleaca favorit la negocierile pentru sefia Comisiei Europene. PNL, partid afiliat PPE, l-a sustinut pe Weber. continuă pe Adevărul

Partiile din Poiana Brasov, dotate cu cele mai moderne instalatiiexistente in lume pentruproducerea zapezii artificiale

Doua dintre cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial vor produce in acesrt sezon pe partiile din Poiana Brasov. Acestea au fost livrate astazi administratorilor domeniului schiabil si vor fi instalate pe partii.

Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie sa ai o relatie!

Daca ai tot incercat sa ai o relatie amoroasa fericita si stabila, dar ai tot eluat, probabil e de vina zodia partenerului ales. Astrele influenteaza nativii si ii face compatibili sau incompatibili. iti prezentam mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi:.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

Unde au fost facute cele mai vechi desene cu animale din lume

Cele mai vechi desene cu animale au fost descoperite in Insula Borneo din Indonezia si au fost facute acum cel putin 40. 000 de ani in urma. Desenele au fost descoperite intr-o pestera de.

Romania, intre cele mai vaduvite tari privind forta de munca

Tara noastra este, probabil, una dintre cele mai vaduvite economii din Europa si chiar din lume in ceea ce priveste forta de munca, iar 20% din forta de munca valida din Romania locuieste in strainatate, a afirmat astazi Cristian Nacu, senior country oficer pentru Romania si Republica Moldova al International Finance Corporation in deschiderea conferintei 'Romania, incotro? Economia Romaniei '.

Roger Federer si-a ales cele mai bune meciuri din cariera

Roger Federer a vorbit, intr-o conferinta de presa recenta, despre cele mai bune meciuri din cariera sa. Chiar daca a disputat nenumarate partide spectaculoase, elvetianul a reusit sa aleaga trei dintre ele.

TOPUL FIRMELOR. Cele mai performante companii, premiate (VIDEO)

Cele mai performante companii din Romania au fost premiate. Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat la Romexpo cea de-a 25-a gala a Topului National al Firmelor. Acest clasament s-a impus drept parte.

Doua dintre cele mai moderne tunuri de zapada au ajuns in Poiana Brasov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, tunul model TR8 fiind o premiera.

Isarescu: Inflatia va continua tendinta descendenta catre 3,5%. Acum sunt scaderile cele mai pronuntate

Inflatia isi va continua scaderea, in urmatoarele luni, catre nivelul de 3,5%, in aceasta perioada avand loc cele mai pronuntate scaderi, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu, precizand ca tendinta va continua si anul viitor.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )