Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Lider USR: Primul pas ar fi amanarea alegerilor pentru toamna

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar trebui amanate pentru toamna, avand in vedere pandemia de coronovirus care afecteaza si tara noastra.

Barna: Nu mai este momentul acum sa pretindem ca un proces electoral va avea vreo sansa

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor. Nu prea mai este momentul acum sa pretindem ca un proces electoral va avea vreo sansa. Dincolo de partide, in momentul de fata societatea este pe un sigur mod modul supravietuire spune Barna.

Dan Barna cere amanarea alegerilor locale: Voi discuta cu premierul si ceilalti lideri politici

Alianta USR-PLUS solicita amanarea alegerilor locale pentru toamna sau anul viitor, a declarat, duminica, presedintele USR, Dan Barna, mentionand ca va avea discutii pe aceasta tema cu premierul Ludovic Orban si ceilalti lideri politici, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )