Libnet.ro
UNICEF

14:47

Descoperiti. Informatiile din SUA care au panicat sistemul in Romania

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Informatiile din SUA care au panicat sistemul in Romania

Alegerile legislative partiale de pe 6 noiembrie din SUA au starnit interes urias si controverse nu doar in Statele Unite, ci peste tot in lume, inclusiv in Romania. Trump este un presedinte care provoaca. continuă pe Antena3

SONDAJ Alegerile din SUA: Ce crezi ca urmeaza?

Alegerile de mijloc de mandat din SUA, desfasurate marti, s-au soldat cu o victorie a Democratilor in Camera Reprezentantilor, unde au preluat majoritatea, dar si cu o consolidare a controlului republican in Senat. Pentru Trump, aceasta impartire poate sa insemne vremuri mai grele, cu perspectiva unui razboi permanent in Camera, dar ii ofera un rival real pe care poate da vina, in cazul esecurilor administratiei sale. Sondaj HotNews. ro: Ce crezi ca urmeaza, dupa alegerile de mijloc de mandat din SUA?.

Barbatul din Tulcea, care si-a ucis mama, a fost internat la Psihiatrie

Barbatul din Tulcea, care si-a omorat mama, a fost internat joi intr-un spital de psihiatrie. Agresorul a lovit-o pe femeie cu o toporisca in zona capului. Barbatul, in varsta de 31 de ani,.

Un tenor de 40 de ani din Craiova, care a facut infarct acum cteva luni, a murit n drum spre Bucuresti dupa ce n orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa l opereze

Un tenor in varsta de 40 de ani din Craiova, care a suferit un infarct similar cu cel al lui Florin Busuioc in primavara acestui an, a murit pe drumul spre Bucuresti dupa ce in orasul sau nu s-a gasit niciun medic care sa il opereze, scrie Mediafax. Medicul Paul Trasca, cel care a fost chemat de acasa, marti seara, pentru a il opera pe Florin Busuioc, era plecat in strainatate.

Stirile false n alegerile din SUA. Oxford: E mai rau ca n 2016

Volumul de stiri false, senzationaliste sau conspirationiste care au circulat in retelele sociale in perioada premergatoare alegerilor de mijloc de mandat pentru Congresul SUA a fost mai mare decat in campania pentru prezidentialele din 2016, castigate de Donald Trump, arata o cercetare a Institutului pentru Internet al Universitatii din Oxford. Fenomenul creste in pofida eforturilor depuse in ultimii ani de media, de institutiile publice si de corporatiile de tip Facebook de a reduce fenomenul fake news.

Curs mixt in Europa, in ziua alegerilor din SUA

Bursele din Europa au fluctuat ieri, in ziua alegerilor de la mijloc de mandat, desfasurate in SUA.

SCANDAL urias, PANICA la Kanal D: S-a aflat cine e urmatorul concurent care PARASESTE EXATLON ROMANIA!

Fosta Razboinica, Alina Pana, a marturisit ca urmareste cu sufletul la gura noua editie Exatlon Romania si a dezvaluit care sunt favoritii ei, atat de la Razboinici, cat si de la Faimosi.

Medicul romn din Belgia care l-a tratat pe tnarul ars, n pragul lacrimilor: Era ziua lui

Alexandru, tanarul din Piatra Neamt, grav ranit in urma unei explozii, a murit in Belgia. Dupa ce transferul sau in strainatate a fost facut cu dificultate, am inteles inca o data ca Romania este incapabila sa ingrijeasca marii arsi, lucru recunoscut si de ministrul sanatatii.

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile.

Ludovic Orban pregateste debarcarea Guvernului PSD: Exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritate care ar sustine motiunea

PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca exista un numar semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentara care ar.

Elevii din Camerun, care au fost rapiti zilele trecute, au fost eliberati

Elevii rapiti in Camerun au fost eliberati miercuri dimineata, dar directorul scolii si un alt profesor sunt tinuti in continuare captivi, conform Reuters. Barbati inarmati care au rapit luni.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )