Libnet.ro
UNICEF

17:46

Dezvaluiri exclusive din intalnirea secreta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri exclusive din intalnirea secreta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL

Dezvaluiri exclusive din intalnirea secreta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Presedintele le-a cerut acestora sa aiba intalniri bilunare si sa obtina un scor bun la alegerile. continuă pe Antena3

NiculaeBadalau acuza: Klaus Iohannis blocheaza activitatea Guvernului!

NiculaeBadalau,ministrulEconomiei, a criticat joi seara, la Punctul de intalnire cu Radu Tudor, refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerile de ministri, ultima varianta.

Un membru CNA ii raspunde critic lui Klaus Iohannis in scandalul Realitatea TV: Mi se pare inadmisibila si deplasata asertiunea

Radu Herjeu, membru CNA care nu a votat pentru suspendarea emisiei postului Realitatea TV, i-a dat replica presedintelui Klaus Iohannis, care a condamnat decizia forului audiovizual, gest pe care il considera inadmisibil si deplasat.

Reactia PSD la declaratia de razboi a lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a anuntat, luni, la 100 de minute, ce va face PSD dupa declaratia de razboi a presedintelui Klaus Iohannis. Dupa cum stiti, Klaus Iohannis a dat motivarile pentru cele doua ref.

Klaus Iohannis s-a ntlnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Orban: Discutiile au fost strict legate de agenda europeana si importanta alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu mai multi lideri PNL, intre care si presedintele partidului Ludovic Orban, care a declarat pentru HotNews. ro ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consiliului UE si al alegerilor europarlamentare. Surse politice au precizat pentru HotNews. ro ca intalnirea a avut loc la Vila Lac 2 si au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falca, Marian Petrache si Cristian Busoi.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis: E dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis. Iohannis este dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor privind blocajele sistematice din ultima perioada! Activitatea guvernamentala si inter.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea noastra la Schengen, imposibila fara consens

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca aderarea Romaniei la Schengen nu este posibila fara consens.

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

KLAUS IOHANNIS: Procurorul-sef adjunct sectie DNA, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 13 magistrati, intre care se numara Carmen Doinita Balasoiu - procuror-sef adjunct sectie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

Klaus Iohannis ii respinge pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici: Documentatia depusa este incompleta

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis joi prim-ministrului Viorica Dancila o noua scrisoare prin intermediul careia o anunta pe aceasta ca respinge pentru a treia oara propunerile pentru Ministerul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )