Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce ar face Klaus Iohannis, daca Liviu Dragnea ar fi inlaturat de la conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Ce ar face Klaus Iohannis, daca Liviu Dragnea ar fi inlaturat de la conducerea PSD

Conform unor surse politice, Klaus Iohannisar fi transmis ca este de acord ca PSD sa ramana la guvernare pana la alegerile viitoare. Astfel, presedintele i-ar asigurat pe pucisti ca nu va profita de. continuă pe Antena3

Ce au castigat Klaus Iohannis si Liviu Dragnea dupa summit-ul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Liviu Dragnea a avut sansa sa se legitimeze, la summit-ul Initiativa Celor Trei Mari, drept singurul factor de decizie din politica interna care vamuieste proiectele strategice cu potential de a transforma Romania intr-un jucator-cheie in regiune.

Ce au castigat Klaus Iohannis si Liviu Dragnea dupa Summitul Initiativa Celor Trei Mari si ce importanta are exploatarea gazelor din Marea Neagra

Liviu Dragnea a avut sansa sa se legitimeze, la Summitul Initiativa Celor Trei Mari, drept singurul factor de decizie din politica interna care vamuieste proiectele strategice cu potential de a transforma Romania intr-un jucator-cheie in regiune.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul SUA pentru Energie despre resursele de gaz din Marea Neagra / Si Dragnea s-a ntlnit la Parlament cu Hans Klemm si Rick Perry

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutand despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA, dar si despre resursele de gaz din platoul continental romanesc al Marii Negre. Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marti, in biroul sau din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm si pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry. intalnirea a durat aproximativ 40 de minute si nu a figurat in programul oficial al lui Dragnea.

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el.

Liviu Dragnea, prima reactie la cererea de demisie venita din interiorul PSD: Vor sa ne aliniem cu Iohannis, SRI, DNA, SPP... (VIDEO)

Pus in fata cererii a trei lideri importanti din PSD care ii cer demisia, Liviu Dragnea a revenit la mesajul clasic impotriva contestatarilor sai numindu-i drept parte a statului paralel. Nu am citit-o in.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Situatie tensionata in PSD dupa ce trei lideri ai partidului au dat publicitatii o scrisoare in care cer demisia de urgenta a lui Liviu Dragnea atat din fruntea PSD cat si de la conducerea Camerei.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )