Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis: Daca avem si presedinte si premier din PNL, influenta Romaniei in toate structurile UE va fi una considerabil mai buna Ce semnal da alegerea lui Tusk in fruntea PPE, in viziunea presedintelui (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Daca avem si presedinte si premier din PNL, influenta Romaniei in toate structurile UE va fi una considerabil mai buna Ce semnal da alegerea lui Tusk in fruntea PPE, in viziunea presedintelui (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, in marja Congresului PPE, ca alegerile prezidentiale ne-ar putea duce in situatia de a avea si presedinte, si premier PNL la sfarsitul. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

Klaus Iohannis ar urma sa plece din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele a fost invitat la Congresul PPE de la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat sa participe, miercuri si joi, la Congresul statutar al Partidului Popular European PPE) organizat la Zagreb, in Croatia, unde vor fi alesi presedintele,.

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: O sa accelerez prezenta mea in spatiul public

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

SPP a descins la Biblioteca Centrala Universitara, acolo unde are loc dezbaterea organizata de Klaus Iohannis. Trupele speciale au verificat nu doar Aula, ci toata cladirea si au dat afara orice vizitator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )