Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis si liderii PNL, discutii despre alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si liderii PNL, discutii despre alegerile europarlamentare

Conducerea PNL s-a intalnit miercuri cu Klaus Iohannis! Potrivit unor surse, tema discutiilor ar fi fost alegerile europarlamentare. Aceleasi surse sustin ca la intalnire s-a stabilit ca Crin Antonescu. continuă pe Antena3

Dezvaluiri exclusive din intalnirea secreta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL

Dezvaluiri exclusive din intalnirea secreta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Presedintele le-a cerut acestora sa aiba intalniri bilunare si sa obtina un scor bun la alegerile.

Klaus Iohannis s-a ntlnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Orban: Discutiile au fost strict legate de agenda europeana si importanta alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu mai multi lideri PNL, intre care si presedintele partidului Ludovic Orban, care a declarat pentru HotNews. ro ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consiliului UE si al alegerilor europarlamentare. Surse politice au precizat pentru HotNews. ro ca intalnirea a avut loc la Vila Lac 2 si au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falca, Marian Petrache si Cristian Busoi.

ORBAN DUPA INTALNIREA CU IOHANNIS: Nu am discutat despre lista pentru europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, alaturi de mai multi membri ai partidului s-a intalnit ieri cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea prin care este interzisa organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, joi, la Curtea Constitutionala Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala, care vizeaza si alegerile pentru Parlamentul European,.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Ce a discutat presedintele cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu liderii PNL la Vila Lac 2. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Hotnews ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consliului UE si.

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

Surse: Lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat, pe surse, lista locurilor eligibile a PNL pentru alegerile europarlamentare. Din mai multe surse PNL, lista acestui partid pentru europarlamentare este urmatoarea : Crin.

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, luni, in exclusivitate, la Punctul de intalnire, lista PNL la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai 2019. Din surse ale Partidului National Liberal, am realizat pentru.

Klaus Iohannis, despre candidatura lui Ciolos: A fost mai mult decat o sustinere. E bine sa fie mai multi candidati

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca obisnuieste sa comunice cu partidele. Voi colabora cu pregatirea campaniei alaturi de PNL, asa cum se cuvine. Lupta pe care o duce Opozitia cu Puterea e .

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Dacian Ciolos: Ceea ce am facut pentru el reprezinta un pic mai mult decat o sustinere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, referindu-se la posibila candidatura a lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, ca nu doar ca l-a propus premier, ci l-a si promovat, ceea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )