Libnet.ro
UNICEF

13:30

E oficial. Corina Cretu lasa PSD pentru a candida pe listele partidului lui Ponta. inca un atac la Guvern

Adevărul Adevărul,
E oficial. Corina Cretu lasa PSD pentru a candida pe listele partidului lui Ponta. inca un atac la Guvern

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD. continuă pe Adevărul

Comisarul european Corina Cretu, lovitura dura pentru PSD: Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de.

Corina Cretu arata dezastrul facut de PSD pe fonduri europene: Cand am preluat mandatul, absorbtia era de 47%, acum este de 18%

Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, se arata dezamagita de ritmul lent in care s-au derulat si implementat programele cu finantare europeana in Romania. Aceasta considera ca.

Comisarul european Corina Cretu, anunt oficial: Candidez pentru alegerile europarlamentare din partea Pro Romania. Ma delimitez de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de.

Corina Cretu: Voi candida la europarlamentare din partea Partidului Pro Romania. Ma delimitez de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare, Corina Cretu, isi anunta divortul de PSD. Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania, care are un proiect ambitios de dezvoltare a Romaniei, cu oameni.

Corina Cretu: Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romnia / Decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD, relateaza Mediafax.

CORINA CRETU: Voi candida pentru alegerile PE din partea Pro Romania

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat astazi ca va candida din partea Pro Romania la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc in data de 26 mai.

Corina Cretu, lovitura pentru PSD: Si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro Romania

Dupa nenumarate critici la dresa Guvernului PSD, Corina Cretu anunta ca paraseste PSD. Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro.

Corina Cretu: Sunt putin dezamagita de ritmul lent n care Romnia a derulat si implementat programe europene

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, s-a declarat putin dezamagita de ritmul lent in care s-au derulat si implementat programele cu finantare europeana in Romania, responsabilitatea apartinand suta la suta autoritatilor nationale, relateaza Mediafax.

Nume-surpriza vehiculat ca posibil candidat al PSD pentru Cotroceni

Focul alegerilor prezidentiale ce au loc anul acesta a curprins inca de la inceputul lui ianuarie actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE. Surse politice au dezvaluit, pentru Psnews. ro, ca actuala coalitie de.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )