Libnet.ro
UNICEF

10:31

Orban anunta ca alegerile locale se amana din cauza pandemiei: Este clar ca scrutinul nu mai poate fi pe 28 iunie

Antena3 Antena3,
Orban anunta ca alegerile locale se amana din cauza pandemiei: Este clar ca scrutinul nu mai poate fi pe 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a spus ca este clar ca pe 28 iunie nu se vor mai putea organiza alegeri locale. continuă pe Antena3

Din cauza pandemiei COVID-19, UEFA anunta amanarea meciurilor din play-off Euro 2020 din iunie

Meciurile din play-off Euro 2020 care urmau sa se joace in iunie au fost amanate pana la o noua notificare, conform unei stiri AP.

ONLINE, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Deputatii voteaza maine amanarea ratelor si reechilibrarea contractelor de credit

Deputatii urmeaza sa voteze, maine, in plen, proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata, in vederea reechilibrarii contractelor, si amanarea ratelor bancare. Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca initiativele legislative au fost puse pe ordinea de zi a sedintei de plen de maine: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de vineri Legea 102019 cu criteriile de impreviziune la darea in plata si Legea privind amanarea platii ratelor, dobanzilor si comisioanelor catre banci, IFN-uri si recuperatori!.

Filmarile emisiunii Bravo, ai stil!, intrerupte din cauza pandemiei: ce va difuza Kanal D in locul show-ului

Reprezentantii postului Kanal D au anuntat ca filmarile show-ului Bravo, ai stil! Celebrities vor fi amanate pentru o perioada, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ford amana reluarea productiei in America de Nord din cauza ingrijorarilor provocate de coronavirus

Constructorul auto Ford Motor Co a anuntat marti ca a deci sa-si amane planul care viza repornirea unor uzine din America de Nord la inceputul lunii aprilie, din cauza ingrijorarilor cu privire la siguranta angajatilor in contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Orban: Alegerile locale nu mai pot avea loc la 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, ca din cauza restrictiilor impuse de criza coronaviru.

Orban: Este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie. Va trebui sa emitem un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie, avand in vedere situatia generata de coronavirus, care a impus restrictii de circulatie si interzicerea adunarilor publice. Orban afirma ca trebuie emis un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale alese.

Primul oras din Romania care s-a izolat de bunavoie din cauza pandemiei. Primar: Nu avem niciun bolnav. Trebuie sa ne protejam

Primarul de la Gura Humorulu, judetul Suceava, Marius Ursaciuc, a anuntat ca a luat decizia de a izola orasul, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand de miercuri, 1 aprilie, la toate intrarile in localitate, inclusiv pe drumurile secundare, sunt filtre ale Politiei. in oras intra doar cei care trebuie sa mearga la serviciu sau au probleme medicalE.

Veniturile companiei de transport public din Galati s-au prabusit din cauza pandemiei. Cursele vor fi reduse

Avand in vedere situatia financiara dramatica a companiei, dar si reducerea abrupta a numarului de calatori, municipalitatea a aprobat un plan de reducere a programului mijloacelor de transport in comun. Deja, Transurb SA anuntase ca trimite o parte din personal in somaj tehnic.

Ceremonia premiilor Moliere amanata pentru inceputul verii din cauza pandemiei

Editia a 32-a a premiilor Moliere, anuntata initial pentru 11 mai, a fost amanata pentru mijlocul lunii iunie sau inceputul lunii iulie, potrivit producatorului de spectacole Jean-Marc Dumontet, proprietarul mai multor teatre pariziene.

AGENTIILE DE PRESA: Bursele europene scad din cauza temerilor privind pagubele economice provocate de pandemie

Bursele europene au scazut miercuri, in prima sedinta de tranzactionare din acest trimestru, din cauza temerilor privind o recesiune globala profunda, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )