Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ordonanta lui Tudorel Toader il poate face pe Dragnea premier

Adevărul Adevărul,
Ordonanta lui Tudorel Toader il poate face pe Dragnea premier

Ordonanta de urgenta anutata de Tudorel Toader, care va anula sentintele date in ultimii cinci ani de Curtea Suprema, ii serveste politic lui Liviu Dragnea. Astfel, liderul PSD ar putea ajunge in fruntea Guvernului si ar putea candida cu cazierul curat la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Ordonanta lui Tudorel Toader il ajuta pe Dragnea sa ajunga premier. Ce se intampla cu prima condamnare a liderului PSD

Ordonanta de urgenta anutata de Tudorel Toader, care va anula sentintele date in ultimii cinci ani de Curtea Suprema, ii serveste politic lui Liviu Dragnea. Astfel, liderul PSD ar putea ajunge in fruntea Guvernului si ar putea candida cu cazierul curat la alegerile prezidentiale.

Zegrean, despre Ordonanta anuntata de Tudorel Toader: S-a deschis cutia Pandorei si este greu de nchis / i preocupa sa l pedepsim pe cel care a prins hotul, nu pe hot

S-a deschis cutia Pandorei si este greu de inchis, comenteaza fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, care a explicat pentru HotNews. ro efectele Ordonantei de Urgenta anuntate de ministrul Justitiei prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea dispune de un recurs in anulare.

Cum poate ajunge Liviu Dragnea premier

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca a redactat un proiect de ordonanta de urgenta, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri nelegal constituite si.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem ordonanta pentru corupti

Un protest este anuntat luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul a spus ca a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la Curtea Suprema din ultimii patru ani.

Tudorel Toader anunta o OUG in baza careia pot fi contestate toate sentintele date de completurile nelegal constituite de la inalta Curte: Va fi in cel mai scurt timp posibil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara, ca, in cel mai scurt timp posibil, Guvernul va da o Ordonanta de urgenta in baza careia sa se poata contesta toate sentintele date de co.

FOTO Protest antiguvernamental la Cluj, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader

Aproape de persoane protesteaza, luni seara, la Cluj-Napoca, fata de intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a emite o ordonanta de urgenta care ar permite repunerea in termen a celor condamnati de complete de 5 judecatori nelegal constituite, relateaza Mediafax.

rezist - PROTESTE iN TOATA TARA, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem OUG pentru corupti

Ordonanta de Urgenta pregatita de Tudorel Toader, care vizeaza sentintele emise de completele de cinci judecatori ce urmeaza a fi anulate Detalii AICI), provoaca haos in tara. Protestatarii rezist.

Radu Banciu, dupa ultima decizia a lui Tudorel Toader: Noi suntem o tara de panglicari, nu avem nevoie de justitie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu anuntul lui Tudorel Toader privind o ordonanta prin care sa fie rejudecate toate dosarele care au primit sentinta finala de la co.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru toate procesele decise de completurile nelegale de cinci judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru completurile nelegal constituite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )