Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sanse da Klaus Iohannis pentru organizarea alegerilor anticipate

Adevărul Adevărul,
Ce sanse da Klaus Iohannis pentru organizarea alegerilor anticipate

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a tinut luni o conferinta de presa in care a explicat ca a trimis la Parlament scrisorile prin care cere convocarea celor doua Camere in sesiune extraordinara pentru angajarea raspunderii Guvernului astfel incat sa se revina la alegeri in doua tururi pentru primari. Seful Statului a vorbit apoi si despre sansele reusita privind organizarea alegerilor anticipate. continuă pe Adevărul

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inainte de cele locale

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inaintea celor locale, au anuntat reprezentantii Uniunii, in cadrul CRU, care a avut loc sambata la Cluj-Napoca, relateaza Mediafax.

Florin Citu da asigurari ca sunt bani pentru organizarea alegerilor anticipate: in buget avem fond de rezerva un miliard de lei

Guvernul are destui bani asigurati pentru ca alegerile parlamentare sa poate fi organizate anticipat, da asigurari ministrul Finantelor, Florin Citu. in buget avem fond de rezerva un miliard de lei tocmai pe.

Reactia lui Igor Dodon, dupa ce Klaus Iohannis a criticat guvernarea Chicu de la Chisinau

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a pledat pentru continuarea relatiilor dintre Chisinau si Bucuresti, in ceea ce s-a vrut a fi un raspuns la pozitia lui Klaus Iohannis, care a afirmat ca Romania nu.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier: Nu exclud din start absolut niciun scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca nu exclude niciun scenariu cu privire la declansarea alegerilor anticipate. Seful statului a fost intrebat intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni daca exclude din start ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie, daca nu se ajunge la alegeri anticipate prin motiune de cenzura.

Klaus Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru Presedintele, despre anticipate si propunerea PSD privind guvernul de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat ca atat Palatul Cotroceni, cat si Victoria isi doresc declansarea de alegeri anticipate, dar chiar si asa a precizat ca nu a discutat cu premierul Ludovic Orban despre po.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi multumit cu un Guvern liberal pur

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat ca Klaus Iohannis si-ar dori mai degraba alegeri anticipate decat alegerile primarilor in doua tururi de scrutin, subliind ca presedintele ar fi multumit cu un Guvern liberal pur.

Citu, despre finantarea alegerilor anticipate: Avem fond de rezerva de un miliard de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni ca in bugetul de stat este prevazut un fond de rezerva de un miliard de lei pentru finantarea alegerilor locale si parlamentare, scrie Agerpres. in buget avem fond de rezerva un miliard de lei tocmai pentru doua scrutinuri, pentru alegerile locale si pentru cele parlamentare. Banii sunt acolo pentru alegeri, a precizat Citu la Palatul Parlamentului.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Marti, 13 ianuarie, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii ce va duce la majorarea alocatiilor celor mici. Cu toate astea, chiar si cu promulgarea legii de catre Presedintele Iohannis, lucrurile se bat cap-in-cap, iar oficialii vin cu declaratii contradictorii. Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat .

Presedintele Klaus Iohannis, anunt in scandalul momentului: Am convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a trimis Parlamentului solicitarea de a convoca sesiune extraordinara pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )