Libnet.ro
UNICEF

20:02

Siegfried Muresan este noul vicepresedinte al Partidului Popular European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Siegfried Muresan este noul vicepresedinte al Partidului Popular European

Deputatul european Siegfried Muresan a fost ales astazi vicepresedinte al Partidului Popular European la Congresul Statutar al partidului. Alegerile au avut loc la Zagreb, in Croatia, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Seigfried Muresan candideaza la functia de vicepresedinte al Partidului Popular European

Deputatul european Siegfried Muresan va candida pentru functia de vicepresedinte al Partidului Popular European la Congresul Statutar al partidului care va avea loc in 20 si 21 noiembrie la Zagreb, Croatia, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, ales vicepresedinte al Partidului Popular European

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a fost ales joi vicepresedinte al Partidului Popular European PPE) in cadrul congresului formatiunii politice paneuropene de la Zagreb, informeaza surse din cadrul PPE, scrie Agerpres.

Europarlamentarul PNLSiegfried Muresan, ales vicepresedinte al Partidului Popular European

Europarlamentarul PNLSiegfried Muresana fost ales vicepresedinte al Partidului Popular European, la summitul de la Zagreb. Numirea s-a facut in cadrul summit-ului organizat in Croatia, la.

Iohannis l-a felicitat pe Donald Tusk pentru alegerea in functia de presedinte al Partidului Popular European

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri seara, felicitari lui Donald Tusk care a fost ales presedintele celui mai important partid european, Partidul Popular European. Iohannis participa la Congresul PPE de la Zagreb.

Donald Tusk pe cale sa devina primul presedinte est-european al Partidului Popular European

Polonezul Donal Tusk, presedintele in exercitiu al Consiliului UE, este unicul candidat la presedintia PPE dreapta), cel mai important partid european, la succesiunea francezului Joseph Daul, a anuntat luni formatiunea, relateaza AFP.

Polonezul Donald Tusk, pe cale sa devina primul presedinte est-european al Partidului Popular European

Polonezul Donal Tusk, presedintele in exercitiu al Consiliului UE, este unicul candidat la presedintia PPE dreapta), cel mai important partid european, la succesiunea francezului Joseph Daul, a anuntat luni formatiunea, relateaza AFP.

Siegfried Muresan, primul mesaj dupa ce a fost ales vicepresedinte al PPE: Ce obiective si-a trasat si ce relatie va avea cu Donald Tusk, un prieten al Romaniei

Siegfried Muresan, proaspat ales vicepresedinte al Partidului Popular European la Congresul de la Zagreb, si-a enumerat obiectivele mandatului, iar unul dintre acestea este intarirea Romaniei in Uniunea.

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, ales vicepresedinte al PPE

Europarlamentarul Siegfried Muresan a fost ales, joi, vicepresedinte al Partidului Popular European PPE), la Congresul Statutar al partidului care a avut loc in Zagreb, Croatia. in mandatul meu de.

Siegfried Muresan, ales vicepresedinte al PPE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a fost ales, joi, vicepresedinte al Partidului Popular European PPE), la congresul partidului care a avut loc la Zagreb.

Siegfried Muresan, propus vicepresedinte al popularilor europeni

Liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte, a spus, ieri, presedintele PNL, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )