Libnet.ro
UNICEF

13:30

SONDAJ INSCOP DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE PSD si PNL, pe primul loc in intentia de vot a alegatorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ INSCOP DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE PSD si PNL, pe primul loc in intentia de vot a alegatorilor

PSD si PNL sunt la egalitate in privinta intentiei de vot pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc in 26 mai 2019, potrivit celui mai recent sondaj national realizat de INSCOP Research. continuă pe Ziarul Bursa

Pieleanu: 30% prezenta la alegerile europarlamentare. PSD -33%, PNL -23%

Marius Pieleanu a spus la Punctul de intalnire de laAntena 3ca prezenta la vot la alegerile europarlamentare de anul acesta va fi de 30%. De asemenea, sociologul a explicat cate procente.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape umar la umar. Cat au celelalte partide

Conform ultimului sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Daca PSD pierde, poate fi un moment propice pentru o motiune de cenzura

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului cand va considera ca exista sanse pentru a obtine si voturi din afara opozitiei, a declarat, astazi, la Bacau, presedintele partidului, Ludovic Orban.

Alegeri europarlamentare: PSD scade vertiginos si e la un pas sa piarda primul loc

Ultimul sondaj privind intentiile de vot la europarlamentare vine cu mari surprize. PSD a scazut mult sub 30%, iar PNL vine tare din spate. Sondajul INSCOP, realizat in perioada 5-13 martie arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform ultimului sondaj INSCOP Research, [] .

Sondaj INSCOP: PSD si PNL, aproape la egalitate. Social-democratii, sub pragul de 30%

Potrivit ultimului sondaj INSCOP, PSD a cazut mult sub pragul de 30%. in intentia romanilor de vot pentru euroalegeri, PSD se mentine pe primul loc, insa urmat la mai putin de un procent de PNL. Locul trei e.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape la egalitate

Ultimul sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 - 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare, potrivit HotNews .

Orban anunta ca va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului daca PSD pierde alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri la Bacau ca va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului daca PSD va pierde alegerile europarlamentare si exista sanse pentrua obtine voturi din afara opozitiei.

Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate

PSD se afla pe primul loc in intentia de vot a romanilor pentru euroalegeri, fiind urmata la mai putin de un procent de PNL, potrivit ultimul studiu INSCOP. Locul trei e ocupat de Alianta USR-PLUS, la mare distanta de urmatoarele formatiuni.

Sondaj CURS: PSD ar castiga alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, in emisiunea Punctul de intalnire un sondaj Curs, care arata intentia de vot a romanilor la europarlamentare in ceea ce priveste principalele partide.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )